Hai afară la zăpadă! Dan Negru, vacanţă cu familia la bob şi schi

Ultima actualizare:

Merge în vacanţe şi în afara ţării, dar cel mai mult îi place tot în România. Dan Negru (51 de ani) mărturiseşte că a avut parte de un weekend de vis în localitatea Topliţa, care este renumită pentru pista de bob. Un loc foarte important pentru români, este de părere prezentatorul de la Kanal D, având în vedere că singura medalie obţinută de România vreodată la Jocurile Olimpice este la acest sport.

Dan Negru a mers împreună  cu băiatul său pe ATV și micuțul  Bogdan s-a distrat de minune
Dan Negru a mers împreună cu băiatul său pe ATV și micuțul Bogdan s-a distrat de minune

Dan Negru, vacanță de vis la munte!

Citește și: Misterul a fost deslușit: Ce salariu avea Dan Negru, la Antena 1: „Aveam un onorariu uriaș, chiar dacă aveam sau nu emisiune”

„Această pistă de bob, cea mai lungă din România, care se află la Topliţa, cu o lungime de doi kilometri, mi-a amintit despre doi români pe care nu doar că i-am uitat, dar mulţi dintre noi nici nu-i cunosc.

Singura medalie pe care România a obţinut-o vreodată la Jocurile Olimpice de Iarnă a fost în 1968, la Grenoble, în Franţa. Atunci, un echipaj de bob format din Ioan Panţuru şi Nicolae Neagoe a obţinut medalia de bronz! Panţuru a murit în 2018, în anonimat. Despre Nicolae Neagoe nu ştiu prea multe.

Dacă Dumnezeu face un miracol şi vede filmarea mea, aş vrea să-i tansmit că România nu l-a uitat şi că suntem mulţi care îi preţuim performanţa”, a povestit Dan Negru, în timp ce parcurgea pista de bob. 

Iată și: Dan Negru, fază tare la premiile TV Mania! A "poștit" o sticlă de vin în foaier

image

Dan Negru: „Această pistă este cea mai lungă din România”

Ups: Dan Negru, furibund după ce Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost excluse de la TV: «Discriminare!»

Au auzit povestea aceasta de la Dan Negru şi organizatorii care se ocupă de pista de bob alpin la care a făcut referire prezentatorul de la Kanal D, care şi-au propus să ducă mai departe munca de promovare, aşa că l-au invitat pe Dan Negru împreună cu familia sa la Topliţa. Zis şi făcut.

Mai poate fi de interes și: Dan Negru și Mihai Morar, „tun” de 100.000 de dolari! Cum și-au rotunjit vedetele veniturile

Împreună cu soţia sa, Codruţa, de profesie medic stomatolog, Dan Negru a purces către celebra cândva pistă de bob alpin. Copiii celor doi, Dara (12 ani) şi Bogdan (10 ani), au fost cei mai fericiţi, căci au avut parte de o vacanţă cu multă zăpadă şi au luat şi lecţii de schi, pe pârtia de lângă pista de bob. 

Iată și: Dan Negru, avertismentul care ne dă fiori! Ce spune despre cenzură, libertate și Elon Musk

Prezentatorul de la Kanal D s-a dat  şi cu bobul, căci la Toplița este cea  mai lungă pistă
Prezentatorul de la Kanal D s-a dat şi cu bobul, căci la Toplița este cea mai lungă pistă
Este căsătorit cu Codruța  și are doi copii, Dara și Bogdan
Este căsătorit cu Codruța și are doi copii, Dara și Bogdan

Interesant de urmărit și: Dan Negru, declarație surprinzătoare: „Răduleasca și Marin sunt «babe»”

Sâmbăta trecută, Dan Negru a pornit cu familia spre lacul Iezer din munţii Călimani. Traseul a fost parcurs cu ATV-uri şi cu Jeep-uri, iar pe drum au oprit la Schitul Tuturor Sfinţilor. A doua zi au vizitat Mănăstirea Sfântul Ilie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net