Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, primele poze cu fetiţa înfiată: “Acum suntem 5”


    Dragoş Bucur, Dana Nălbaru şi cei trei copii ai lor. Fetiţa înfiată (dreapta) s-a integrat de minune în familiefoto: Dorin Constanda
Dragoş Bucur, Dana Nălbaru şi cei trei copii ai lor. Fetiţa înfiată (dreapta) s-a integrat de minune în familiefoto: Dorin Constanda

Nu degeaba sunt artişti! Dragoş Bucur (40 de ani) şi Dana Nălbaru (41 de ani) au o viaţă ca în filme şi nu contenesc să ne surprindă cu “scenariul” din familia lor. Cei doi au înfiat de curând o fetiţă, iar miercuri seara ne-au prezentat-o, oficial, la premiera filmului “Hawaii”.

Covorul roşu de la CinemaPro a fost acaparat în totalitate, miercuri seara, de frumoasa familie Bucur-Nălbaru. Asta pentru că cei doi soţi au ieşit pentru prima dată în oraş în formulă de cinci. Nu, Dana nu a născut între timp cel de-al treilea copil, ci l-a adoptat, pentru că îşi dorea de mult timp să facă acest gest nobil. Cei cinci au venit împreună la premiera peliculei “Hawaii”, în care Dragoş Bucur joacă alături de Rodica Lazăr, Andi Vasluianu, Cristina Flutur şi Gheorghe Ifrim şi au umplut încăperea de zâmbete, voie bună şi tandreţe.

Dragoş Bucur, alături de Sofia, fiica cea mare
Dragoş Bucur, alături de Sofia, fiica cea mare

Dana a stat în permanenţă de mână cu micuţii familiei, Kadri şi fetiţa creţulie, cu ochi ca murele, iar Sofia, care e deja mare, s-a decurcat singurică. A socializat, a făcut fotografii şi şi-a susţinut tatăl la premieră. Dragoş ne-a spus că se consideră un om împlinit din toate punctele de vedere. “Da, e adevărat că am adoptat un copil, însă cu scuzele de rigoare nu aş vrea să vorbesc despre subiectul acesta. Dar da, suntem cinci. Iar în seara asta vor veni şi Dana (n.r. soţia Dana Nălbaru) cu ceilalţi copii. Apropo de copii, m-am întâlnit cu un prieten căruia nu-i venea să creadă cât de mare a crescut Sofia (11 ani). Cel mic, Kadri, are 2 ani şi 4 luni. Timp liber am destul de puţin, dar imediat cum termin filmările la <Visuri la cheie> vrem să plecăm într-o vacanţă mai lungă, de 3-4 săptămâni. Am un proiect în Europa, o coproducţie Danemarca-Olanda. Emisiunea <Visuri la cheie> merge foarte bine, mai avem de filmat până la sfârşitul lunii”, ne-a mai mărturisit, miercuri seara, Dragoş Bucur.

Dana Nălbaru a venit la premieră cu micuţii familiei
Dana Nălbaru a venit la premieră cu micuţii familiei

Actorul este foarte încântat de noul lui film, regizat de Jesús del Cerro, şi care va intra în cinematografele din toată ţara din 17 noiembrie. “Teatru nu mai fac de 15 de ani, însă fac televiziune. Adevărul e că televiziunea dă senzaţia că eşti prezent tot timpul în orice. Dacă e ceva cu care mă pot lauda este că sunt selectiv în alegerea proiectelor, iar în ultimul timp am jucat numai în filmele în care mi-am dorit să fiu. În filmul <Hawaii> am construit un balon din pânză, recreat apoi pe calculator. Filmările au durat 26 de zile, în iarnă, şi încă patru zile în vară. În film a fost greu sa recreezi aceea perioadă comunistă. Bucureştiul s-a schimbat, oamenii, oraşul, străzile, uşile, ferestrele, magazinele, totul e modificat în Bucureşti. Schimbarile sunt spectaculoase. L-am avut scenograf pe Călin Papură, am filmat destul de mult în platou, cu decor făcut foarte bine. Secvenţa filmată în vară, la Orşova, a fost o secvenţă grea. Cu un balon agăţat de macara. Aia a fost o secvenţa dificilă”, ne-a povestit Dragoş Bucur despre cel mai recent proiect al lui.

simeon stalpnicul png

Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
FotoJet jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
Faimosi Survivor camp jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png