Dana Săvuică şi-a «tunat» decolteul la 50 de ani. Apariţie sexy pe plajă, în Brazilia

23 ianuarie 2020
image
Dana Săvuică se află în vacanţă în BraziliaFoto: arhivă personală

Dana Săvuică a fugit direct din cabinetul medicului estetician pe plajele însorite din Brazilia, unde face furori în costum de baie. Înainte de a pleca în vacanţă, blonda şi-a făcut câteva mici intervenţii pentru a scăpa de riduri şi a-şi întineri decolteul.

Dana Săvuică a intrat în reperaţii înainte de a îmbrăca costum de baie anul acesta. Blonda a vrut să-şi facă un cadou în avans de aniversarea ei de 50 de ani, vârstă pe care a împlinit-o joi (23 ianuarie). Şi-a "şters" ridurile de  pe frunte, din colţurile ochilor şi de la baza nasului cu botox, şi-a estompat liniile şi cutele de pe gât şi şi-a întinerit decolteul prin injecţii cu un cocktail de vitamine, oligoelemente, cristale de calciu, substanţe care stimulează producţia de colagen propriu, catifelează şi hidratează pielea. Vedeta, care nu pierde nicio ocazie în a-şi etala picioarele lungi, a lucrat puţin şi în aceste zone. A avut grijă ca genunchii şi coatele să fie tratae cu injecţii din aceeaşi gamă.       

image
Dana Săvuică şi mediul estetician Iancu Morad

“Ca femeie, este foarte important să îngrijim pielea corpului așa cum procedăm și cu tenul. Medicul a tratat pielea din aceste zone cu un cocktail de substanțe hrănitoare ce a fost introdus în derm prin microinjectări, cu ajutorul unui dispozitv denumit Dermapen, ce are o mulțime de ace foarte subțiri ce pulsează și ajută ca serul să intre adânc în piele și să acționeze. Pielea a devenit foarte fină, uniformă și mai fermă”, povestea Dana Săvuică la scurt timp după şedinţele de înfrumuseţare.

Dana Săvuică, la fel de sexy ca pe vremea când a pozat în Playboy

Dana Săvuică a fost prima femei din România care a pozat în Playboy. De-a lungul anilor, au existat numeroase speculații despre suma pe care fostul model a primit-o în 1999, pe vremea când avea 29 de ani. La acea vreme, nudurile erau un subiect tabu în România, dar revista cu Dana Săvuică s-a vândut ca pâinea caldă. 

„Nici nu mi-a trecut prin cap. Cei de la Playboy își doreau o vedetă. Voiau femei naturale din cap până în picioare. Americanii s-au bucurat că sunt blondă. Am ajuns acasă, am vorbit cu soțul meu și cu părinții mei. Tata nu prea a fost ok cu ideea ca eu să devin model, voia să fiu diplomat ca și el. Când i-am zis de Playboy, a avut în credere că va fi ceva elegant și decent. Soțul meu a spus că este ok, dar cu jumătate de gură. Eu am pozat la Chicago, cu un fotograf internațional. Decorul a fost un tribut pentru Marilyn Monroe, care a fost prima vedetă care a pozat în Playboy. Nu vreau să divulg suma. Suma era bunicică atunci, dar acum s-ar putea să spună: doar atât? Nu, a fost foarte bine din punct de vedere financiar, dar nu m-a determinat asta. Pe vremea aceea, cu banii primiți puteam să îmi iau o casă. Au fost vândute 30.000 de exemplare în doar două ore. 100 de exemplare au fost cu semnătura mea, ele s-au dus spre bărbații celebri din România, gen Țiriac”, mărturisea Dana Săvuică despre şedinţa foto.

Citeşte şi:

Dana Săvuică are picioare de reclamă și la 49 de ani

Dana Săvuică: «Nu vreau să stau închisă în casă, după divorţ»

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Cătălin Zmărăndescu 7 jpg webp
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg