Daniel Onoriu are grijă de un copil al străzii

Ultima actualizare:

    Daniel Onoriu
Daniel Onoriu

Celebrului pilot de raliuri Daniel Onoriu i s-a lipit sufletul de un copil orfan. Ieri i-a dat bani de un suc, azi l-a dus la restaurant, apoi i-a dat numărul de telefon, ca să ajungă acum prieteni buni.

Onoriu povesteşte pe pagina sa de socializare cum a intrat în legătură cu micuţul, îndemnând şi pe alţi prieteni să-i urmeze exemplul.

“Unul din bussines-urile mele, în afară de curse, este în cartierul Dămăroaia. Petrecându-mi mult timp pe lângă construcţie tot văd copii orfani sau copii abandonaţi la centrul de îngrijire Pinochio. Prin vară stăteam în faţa construcţiei la care lucrez, iar la un moment dat vine un copil la mine şi îmi spune: Domnule Daniel, îmi e sete şi vreau să beau ceva. Am stat câteva clipe să mă gândesc de ce vrea el bani după care am scos din buzunar 5 lei şi i-am dat cu o singură condiţie: să ia sucul dorit, dar să vina înapoi cu el să vâd că a cheltuit acei bani pe suc şi nu pe altceva. S-a întors imediat cu o sticlă în mână şi era bucuros, la fel şi eu pentru că nu şi-a cumpărat ţigări sau ceva ce îi face rău, ci un suc. M-am ataşat de el pentru că a fost corect, iar zilele următoare i-am mai tot dat bănuţi, dar cu condiţia să-mi arate ce face cu banii”, povesteşte Daniel Onoriu.

Au trecut câteva luni, nu s-au mai văzut aşa des, până acum două zile. “L-am strigat şi s-a apropiat de mine, era foarte ameţit şi nu înţelegeam de ce. Îl întreb, ce are. A evitat să-mi răspundă, după care mi-am dat seama că e drogat, l-am controlat şi am dat de o punga cu aurolac. Nu ştiu ce lichid e, dar l-am mirosit şi eu pentru că eram curios, iar acel lichid mirosea a diluant. Am mers către bodyguarzii centrului Pinochio cu punga în mână şi îi intreb de ce le dă voie să se drogheze, la care ei îmi răspund: Nu avem ce să le facem, este fugit din centru şi s-au învăţat să sune la 112 dacă îi luăm cu forţa înăuntru, suntem neputincioşi, aşa e legea şi mai sunt şi vecini în zonă care dacă văd că îi ţinem cu forţa înăuntru suna ei la 112, şi ne acuză că facem abuzuri asupra lor”

Daniel a luat punga cu aurolac a copilului şi a încercat să stea de vorbă cu el, să-l convingă să-l lase să dea foc pungii. Apoi a intrat cu el în centru şi a stat de vorbă cu directoarea. Copilul i-a promis că se lasă de drog.  “I-am lăsat numărul meu de telefon să mă sune când simte el nevoia. Azi de dimineata m-a sunat şi a raspuns iubita mea, Simona, i-a spus fericit că nu a mai consumat nimic şi, drept răsplată, azi l-am luat cu noi în maşina. Am mâncat la un restaurant… Am vorbit şi la magazinul de lângă centru să-i dea zilnic ce sucuri şi dulciuri vrea el de 10 lei pe zi. Ei au mese la centru şi nu duc lipsă de hrană”, a scris Onoriu pe pagina sa de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net