Daniela Crudu a dezvăluit motivul pentru care și-a schimbat silicoanele: «Eram în depresie»


    Daniela Crudu a vrut să consulte medicul ginecolog, dar a aflat că are diabetFoto: Facebook
Daniela Crudu a vrut să consulte medicul ginecolog, dar a aflat că are diabetFoto: Facebook

Daniela Crudu a împlinit recent 29 de ani și, cu această ocazie, a dorit să facă o mică schimbare din punct de vedere estetic, care, spune ea, o ajută să se simtă mai bine în propria piele și o face să fie mai fericită. Fosta asistentă TV și-a pus de curând o pereche de silicoane mai mari, renunțând la cele vechi pe care le avea deja de 12 ani.

 Dacă inițial toată lumea a crezut că bruneta a dorit pur și simplu să-și mențină statutul de una dintre cele mai sexy femei din showbizul românesc prin această nouă intervenție, se pare că au existat și câteva probleme cu care vedeta s-a confruntat, care au făcut-o să ia această decizie.

Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Daniela Crudu a dezvăluit care sunt realele motive care au determinat-o să se prezinte din nou în cabinetul medicului estetician. Fiind deja obișnuită cu aceste proceduri, după ce şi-a operat nasul, și-a mărit buzele şi și-a făcut și o mică intervenție pentru a scăpa de bărbia dublă, acum vedeta a dorit să-și augumenteze și bustul, deși deja avea o operație estetică în acest sens.

Astfel, la întoarcerea din Madagascar, unde a filmat pentru emisiunea „Ultimul Trib”, vedeta şi-a pus din nou implant mamar, explicând ulterior că a luat această decizie pentru a trece mai ușor peste o perioadă neplăcută în care a fost chiar în depresie.

Daniela Crudu și-a augumentat bustul
Daniela Crudu și-a augumentat bustul

„Eu am mâncat mărar și m-am și frecat și au crescut, glumesc. Acum am în fiecare câte 530 de ml. Eram în depresie, am simțit nevoia de o schimbare. Mi-am dorit un bust proeminent, omul când îmbătrânește o ia razna. Nu eram feminină, acum sunt. Aveam plângeri, nu îi mai schimbasem de 12 ani. Trebuia să se vadă. Mie îmi place să mă pozez non-stop. În ultimul timp mi se părea că sunt prea mici în poze, acum mi se pare că se văd mai marfă. Vreau să le mai schimb când o să fac un copil, le fac mai mari”, a dezvăluit Daniela Crudu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show. 

Pentru că a primit multe întrebări de la admiratoarele sale, referitoare la medicul care i-a făcut procedura, Daniela Crudu a susținut că și-a augumentat bustul la un doctor în care are foarte mare încredere, unde și-a trimis și mama și sora, dar și aproape toate prietenele ei bune.

cub gabriel apostol png
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
cub gabriel apostol png
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
Cseke Attila Eduard Novak Kelemen Hunor foto Inquam Photos / George Călin
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
Avionul lui Elvis Presley png
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg