Daniela Crudu – acum versus când poza în Playboy. Chipul ei este transformat total: «Nu mai ești tu!»

Ultima actualizare:

    Daniela Crudufoto: Arhiva Personală
Daniela Crudufoto: Arhiva Personală

Primul rol important în televiziune al Danielei Crudu a fost acela de asistentă la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”. Atunci a cunoscut faima și a devenit, așa cum este numită în prezent, o vedetă.

Însă faima și aparițiile la televizor nu au venit singure, ci și cu mulți bani. Pentru a arăta perfect în fața camerelor de filmat, Daniela Crudu a început să-și facă fel de fel de ajustări și operații estetice: ba și-a mărit buzele, ba sânii, ba și-a tăiat gușa.

A avut o apariție incendiară în renumita revistă Playboy, iar de atunci și până acum, s-a produs o transformare totală a chipului ei. Daniela Crudu nu mai arată deloc așa cum o știam cu toții, iar trăsăturile ei faciale par să fi fost „îngropate” sub botoxul și colagenul la care a apelat pentru a se înfrumuseța.

Acest lucru nu îl spunem noi, ci fanii, care au observat, în număr din ce în ce mai mare, că Daniela nu mai arată deloc ca ea însăși. Cruduța își pune nenumărate selfie-uri pe rețelele de sociale, iar fanii observă mereu același lucru. „Nu mai ești tu. De ce te-ai transformat așa? Arăți bine, dar ți-ai pierdut scânteia pe care o aveai”, „Unde e frumusețea de altădată?”, „Te-ai urâțit cu atâtea operații și botox”, „Erai mult mai frumoasă înainte”, „Înainte erai superbă, acum parcă ești din plastilină”, „Măi Danielo, ce ai făcut din fața ta”, acestea sunt numai câteva din comentariile pe care prietenii virtuali i le lasă la fotografii.

Diferența este ușor de observat și în galeria foto de mai jos, unde apar atât poze cu aspectul actual al Danielei, cât și fotografii de când a pozat în Playboy. 

image
image
image
image
image
image
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png