De ce a leșinat Vica Blochina la volan. „Nu am mai văzut nimic în fața ochilor!”

image
Vica Blochina a ajuns la spital după ce a provocat un accident de mașinăfoto: arhiva personală

În urmă cu o săptămână, Vica Blochina (43 de ani) a trăit spaima vieții ei. Aflată la volanul bolidului ei de lux, nou-nouț, blonda a leșinat și a intrat într-o altă mașină, pe care a avariat-o grav. Vedeta a povestit acum totul în emisiunea lui Cătălin Măruță.

În urma impactului, Vica Blochina a ajuns la spital, unde și-a făcut o serie de analize. „Eram pe drum de la birou, conduceam pe Ștefan cel Mare, eram cu asistenta mea, i-am zis că nu mai văd drumul, am intrat în mașina unui domn, i-am făcut-o praf. Mașina mea e nou-nouță, am zgâriat-o toată. Nu mai vedeam nimic în fața ochilor, asistenta a început să țipe, săraca. Ploua atunci. Am ajuns acasă și am chemat Salvarea. Mi- au făcut perfuzie, analize. Am anemie și multă lipsă de vitamine. Mi-au ieșit analizele un pic mai prost. Am avut mult stres și am clacat, am leșinat”, a declarat Vica, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV

Vica Blochina: „Am un iubit grec generos, dar nu mă văd în rochie de mireasă!” 

După accident, blonda s-a împăcat cu noul ei iubit grec, cu care se certase. „Când a vazut că mi-e rău, a venit și mi-a adus flori. Ne-am certat înainte de accident și ca să-mi revin m-a dus într-o vacanță în Atena. E grec. E haios, foarte generos, e un om foarte frumos și e de vârsta mea. Anul trecut, am făcut ziua mea cu 100 de invitați și toată lumea se aștepta să arunc buchetul. O să facem nunta pe barca lui. Dar nu mă văd îmbrăcată cu rochia de mireasă. Eu mă plictisesc foarte repede, nu pot să stau cu cineva în casă. Îmi place să fie ceva un du-te vino. Eu sunt o persoană dificilă”, a mai spus blonda. 

Citește și:

Vica Blochina: «Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Am fost amanta lui 16 ani»

image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
trans bhutan cnn
foto 1   Cristina Spatar JPG
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
278537985 466770881908509 7030144293581689858 n jpg
4 catalin botezatu despre tatal lui la cina cu adi hadean si ionela nastase jpg jpeg
image png
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg