De ce a murit Israela Vodovoz. Legiștii au stabilit ce a provocat decesul

Ultima actualizare:

    Israela a murit singură, în apartamentul din București
Israela a murit singură, în apartamentul din București

Moartea Israelei Vodovoz (70 de ani) a luat pe toată lumea prin surprindere. Femeia de afaceri a murit singură, în apartamentul în care a trăit multe momente fericite, înainte ca mariajul cu tinerelul Liviu Arteni să eșueze într-un scandal public.

Israela se izolase de mai multă vreme, din cauza problemelor de sănătate. În ultima intervenție televizată, fosta balerină recunoscuse că suferea de astm, boală care o împiedica să mai iasă la plimbare prin oraș.

Trupul neînsuflețit al Israelei a fost descoperit în apartamentul ei din București vineri, 9 martie, după ce administratorul pensiunii acesteia din Maramureș a alertat autoritățile, îngrijorat că nu-i mai răspundea la telefon de câteva zile bune.

Medicii legiști au stabilit și cauza morții. În urma autopsiei s-a descoperit că inelul gastric al fostei balerine se rupsese, provocând o hemoragie internă, conform Știrile PRO Tv.

Cochetă, Israela apelase în mai multe rânduri la ajutorul medicilor, pentru mai multe intervenții care s-o ajute să păstreze aparențele. Din păcate, cel puțin în cazul operației de montare a inelului gastric, se pare că afacerista nu respectase indicațiile medicilor, lucru care a provocat, într-un final, ruperea acestuia.

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg