De ce a renunțat la facultate iubita lui Boureanu


    Laura, iubita lui Boureanu, se ocupă mai mult de afaceri decât de studii
Laura, iubita lui Boureanu, se ocupă mai mult de afaceri decât de studii

Acum doi ani s-a înscris la o Facultate de Management din București, însă în paralel a început și afacerea cu haine. Pentru că nu a avut timp de amândouă, iubita lui Cristian Boureanu a hotărât să se retragă din prima activitate. Laura se gândește să studieze în străinătate, în domeniul pe care se axează în acest moment.

În 2016, Laura Dincă era cu burta pe carte. Se pregătea să intre la facultate. Media obținută la Bacalaureat nu a ajutat-o să studieze la o universitate din străinătate, așa cum își dorea, motiv pentru care a rămas în țară și s-a înscris la o Facultate de Management de aici. Iată că în timp ce colegii ei își pregătesc geanta și garderoba pentru 1 octombrie, când vor reveni la cursuri, iubita lui Cristian Boureanu este ocupată, în schimb, cu magazinul de haine pe care îl are în zona Dorobanți.


    Laura Dincă este tare mândră de magazinul ei de haine
Laura Dincă este tare mândră de magazinul ei de haine

Trebuia să treacă în ultimul an de facultate însă a renunțat să mai studieze și a preferat să renunțe la studii. Acum, Laura Dincă se focusează pe afacerea ei, un magazin cu haine elegante, aflat în zona de fițe a Bucureștiului. Haine noi, colecții, lucruri administrative - cu așa își bate capul zilnic tânăra de 22 de ani, care vrea să facă o carieră în acest domeniu. ”Laura se ocupă foarte mult de magazin, este implicată în tot. Își dorește să urmeze niște cursuri de design în străinătate. Facultatea la care intrase nu era tocmai ce își dorea ea”, a declarat o sursă din anturajul celebrului cuplu.

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
FotoJet jpg
cub mircea baniciu png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
Catalin Botezatu png
bunic Flickr.com Candice Pdx
image
image
image
image
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg