De ce Mihaela R─âdulescu nu se mai afi╚Öeaz─â cu Felix Baumgartner: ┬źNu avem nimic din via╚Ťa unui cuplu normal┬╗

image
Mihaela Rădulescu și Felix formează de șase ani un cuplu

Mihaela R─âdulescu (51) formeaz─â un cuplu al─âturi de sportivul austriac Felix Baumgartner de ╚Öase ani, ├«ns─â povestea lor de dragoste continu─â s─â reprezinte un subiect de discu╚Ťie. ├Än ultima perioad─â, Mihaela a fost rezervat─â ├«n privin╚Ťa declara╚Ťiilor pe marginea acestui subiect ╚Öi a preferat s─â se bucure de clipele fericite departe de ochii curio╚Öilor. Recent ea a oferit un interviu ├«n care a vorbit despre evolu╚Ťia rela╚Ťiei cu Felix, dar ╚Öi despre impedimentele cu care s-au confruntat de-a lungul timpului.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de șase ani. I-a adus împreună pasiunea pentru sporturile extreme, iar povestea lor este presărată cu escapade pline de adrenalină. Cu toate acestea, Mihaela ezită să le mai afișeze în mediul online și preferă să se bucure în privat de momentele care îi aduc fericirea pe chip. Recent ea a vorbit deschis despre Felix, în cadrul unui interviu Viva!

image
Pandemia de coronavirus i-a separat pe Mihaela și Felix

Prezentatoarea a vorbit despre dificult─â╚Ťile pe care le-a ├«nt├ólnit ├«nc─â de la ├«nceputul leg─âturii cu celebrul sportiv. "De ╚Öase ani, de la prima lun─â ne tot desparte lumea. De la ├«nceputul rela╚Ťiei, toat─â presa din Rom├ónia a c─âutat ceva. Dac─â f─âcea Felix vreo poz─â cu o fat─â, fan, gataÔÇŽ era noua iubit─â. Dac─â f─âceam eu poz─â cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat c─â este mult mai bine s─â dau c├ót mai pu╚Ťine am─ânunte, pentru c─â orice a╚Ö da e tot ca ei. Nu v─âd efortul pentru care a╚Ö spune, c├ónd v─âd c─â pe noi ne desparte cineva cel pu╚Ťin o dat─â pe lun─â. Oamenii prefer─â s─â speculeze nefericirea ╚Öi desp─âr╚Ťirea dec├ót s─â se bucure de fericirea altcuiva", a declarat Mihaela, pentru Viva! 

Mihaela a recunoscut c─â pandemia de coronavirus a avut un impact serios asupra rela╚Ťiei sale, ├«n sensul c─â nu s-a mai putut ├«nt├ólni la fel de des cu b─ârbatul despre care are numai cuvinte de laud─â.

image
Mihaela Rădulescu și Felix formează de șase ani un cuplu Sursă foto: Arhivă personală

"├Än primul r├ónd, pandemia asta ne-a aruncat pe fiecare ├«n c├óte o ╚Ťar─â. Am stat f─âr─â copil, f─âr─â b─ârbat. Este o perioad─â grea pentru mine din punctul ─âsta de vedere. N-am stat niciodat─â at├ót de mult timp f─âr─â cei doi oameni vitali din via╚Ťa mea. Chiar nu i-am v─âzut la fa╚Ť─â, i-am v─âzut doar pe Facetime. Nu avem cum de vreo ╚Öase luni s─â punem vreo poz─â ├«mpreun─â nici dac─â vrem, pentru c─â nu putem. Noi nu avem nimic din via╚Ťa unui cuplu normal, din punctul ─âsta de vedere. C├ónd se ├«nt├ómpl─â s─â mergem pe nu ╚Ötiu undeÔÇŽ Via╚Ťa noastr─â e mai mult prin avioane, hoteluri sau prin locuri ├«n care nu am fost niciodat─â", a povestit Mihaela. 

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan