De ce s-a certat Amna cu Zanni la Survivor România


    Amna
Amna

Două săptămâni, atât a durat aventura Amnei la „Survivor România”! Amna a fost prima concurentă eliminată de la Survivor, iar după o perioadă petrecută în Republica Dominicană, din cauza unor probleme de sănătate, artista s-a întors în România.

Ea a mărturisit că are probleme mari cu bila și urmează să se opereze în curând. Cât despre traiul în Dominicană, ea a spus: „Concursul nu este asa de ușor cum pare din fața micilor ecrane, traseele sunt foarte dificile. Iar condițiile sunt foarte grele, nu există nimic din confortul din România.


    Zanni se plânge mereu  că fetele din echipa lui  sunt prea plângăcioase
Zanni se plânge mereu că fetele din echipa lui sunt prea plângăcioase

Faimoșii sunt o echipă foarte puternică, cu oameni foarte orgolioși și ambițioși, care au și alte abilități în afară de cele artistice. E o echipă, într-adevăr, cu multe orgolii, dar mi se pare mult mai ok să fii ambițios, decât să nu ai această dorință de a învinge. Nu comentez reacția lui Zannidache, este părerea lui. Când s-a enervat pe mine că nu făceam acoperișul, de fapt era al treilea pe care încercam să-l facem. Culiță, Jador și Costi mi-au spus să nu car lemne în ziua respectivă, pentru că îmi era foarte rău, și oricum eram siguri că tot ne va ploua. Zannidache nu știa că noi nu credeam în proiectul lui și s-a enervat foarte tare, mie îmi era foarte rău și din acea zi starea mea de sănătate s-a deteriorat treptat”. 

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg