Declarații șocante ale lui Gheorghe Turda despre relația pe care a avut-o cu Lucia Lazăr


    Lucica Lazăr și Gheorghe  Turda n-au putut rămâne  prieteni după despărțire și  și-au aruncat „săgeți” otrăvite
Lucica Lazăr și Gheorghe Turda n-au putut rămâne prieteni după despărțire și și-au aruncat „săgeți” otrăvite

La două luni de când s-a despărţit de mama Alinei Puşcaş, Gheorghe Turda rupe tăcerea şi face declaraţii în exclusivitate pentru Click! despre femeia cu care a trăit timp de cinci ani. Interpretul spune că este fericit că a scăpat de ”beleaua de pe cap” şi chiar el i-a făcut bagajul şi a condus-o la locuinţa ei.

După ce s-au despărţit, mama Alinei Puşcaş şi Gheorghe Turda (68 de ani) nu au putut rămâne prieteni. Lucia Lazăr (54 de ani) l-a acuzat pe fostul logodnic că are probleme cu alcoolul, l-a numit ”ciot” şi a spus că-i plânge de milă. A tăcut cât a tăcut după ce a auzit cum vorbeşte la adresa lui, însă acum Gheorghe Turda s-a hotărât să lămurească lucrurile şi să spună cum au fost cei cinci ani din viaţă pe care i-a împărţit cu ”doamna Lucia”, aşa cum îi spunea artistul fostei sale logodnice.

”Nu pot să tac când imaginea mea este terfelită. Eu nu pot să cred că un om pe care l-am ajutat poate să folosească aceşti termeni la adresa mea. Am primit-o în casa mea pe această doamnă, i-am dat un salariu lunar de 2.000 de lei, plus 10 la sută din colaborările mele, pentru că era şomeră. Ea nu avea serviciu, fusese disponibilizată de la Poştă. Recunosc că şi ea m-a îngrijit, îmi era ca o soţie. În primăvară, eu, personal, i-am depus nişte CV-uri la trei ministere pentru angajare, şi chiar aştept răspunsul pentru a fi încadrată, eu nu renunţ s-o ajut, chiar dacă mi-a făcut rău”, a declarat Gheorghe Turda, în exclusivitate, pentru Click! Mai mult, artistul e fericit că a scăpat de fosta iubită şi povesteşte cum a decurs ziua de 20 iulie, când s-au despărţit.

”Din 24 de ore, 12 ore mă ţăcănea la cap ca o moară stricată. E o femeie extrem de posesivă, îmi cerea socoteală pentru absolut orice. Nu mai suportam, mă îmbolnăvea. Pe 20 iulie, de Sfântul Ilie, i-am spus să-mi predea cheia casei şi să-şi facă bagajul. Am fost foarte liniştit, chiar eu am dus-o cu maşina în ziua respectivă la casa ei. Doamne, multumescu-Ţi că am scăpat de beleaua de pe cap- asta spun în fiecare zi. Habar nu aveţi cum e femeia aceasta cu zâmbet inocent. Cum să spună că beau?! Eu de trei ani şi jumătate nu mai beau, pentru că am tratament, eu nu am fost niciodată prieten cu paharul pentru că funcţia şi gradul nu mi-au permis să mă compromit”, a mai spus Turda. Artistul a spus că se aşteaptă ca fosta iubită să vorbească în continuare urât la adresa lui, însă nu o să-i răspundă. ”Dacă unii aruncă cu pietre, eu o să arunc cu pâine”!

Au fost cuplați de două ori

Lucica, alături  de fiica ei, Alina  Pușcaș, și de  Gheorghe Turda
Lucica, alături de fiica ei, Alina Pușcaș, și de Gheorghe Turda

Lucia Lazăr și Gheorghe Turda au o poveste foarte complicată. Ei s-au cunoscut în tinerețe, la un spectacol la Sibiu. A fost dragoste la prima vedere, dar s-au iubit doar cinci luni, pentru că artistul era căsătorit. Între timp, Lucia s-a căsătorit și a născut-o pe vedeta tv Alina Pușcaș. Lucia și cântărețul au reluat relația după ce acesta a rămas văduv, în 2008. Lucrurile păreau să meargă foarte bine între ei și toată lumea se aștepta să urmeze o nuntă, însă, brusc, s-a produs ruptura.

Lucia l-a acuzat că e prieten cu paharul

Mama Alinei Puşcaş, Lucia Lazăr, a ţinut să specifice că unul dintre motivele care au dus la destrămarea relaţiei cu Gheorghe Turda e alcoolul. ”Cum poate fi numită o persoană atât de instabilă emoţional?! Ştie o lume întreagă că a fost şi este în continuare prieten cu Bachus (cu alcoolul), şi la beţie omul spune multe prostii. Ce este mai grav, este faptul că în această stare se urcă în continuare la volan, fiind un real pericol public. Mi-a pus viaţa în pericol de nenumărate ori, şi îi mulţumeam lui Dumnezeu că am mai ajuns încă o dată întreagă acasă”, a dezvăluit, zilele trecute, Lucia Lazăr, precizând că acesta a fost unul dintre motivele pentru care a pus stop relaţiei”, a scris mama Alinei Pușcaș pe Facebook.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Prințul Harry jpg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub andreea esca png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg