Delia a cheltuit 9.200 de dolari pe ținutele purtate de ziua ei! Ce cadouri amuzante a primit

Ultima actualizare:
Delia a optat anul acesta pentru o ținută  compusă din piese Gucci în mod majoritar, asortate cu o piesă marcă Fenty by RIhanna
Delia a optat anul acesta pentru o ținută compusă din piese Gucci în mod majoritar, asortate cu o piesă marcă Fenty by RIhanna

Ziua de naștere a Deliei a reprezentat un moment special în lumea showbizului autohton, având în vedere că artista a fost sărbătorită atât în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1, „iUmor”, dar și pe scenă, Delia aniversându-și ziua de naștere într-un club din București, făcând exact ceea ce îi place cel mai mult, alături de prieteni și apropiați.

Pe 7 februarie, Delia și-a sărbătorit ziua de naștere într-un club din București alături de prieteni dragi și oameni apropiați. A doua zi, pe 8 februarie, îndrăgita cântăreață a avut parte de surprize una după alta în cadrul concertului „Dulce aniversare”, de la Berăria H, unde au participat și alți cunoscuți artiști precum Carla’s Dreams, The Motans, UDDI și Macanache, care au urcat pe scenă alături de sărbătorită.


    Nick, fostul coleg de trupă al Deliei, a surprins-o pe aceasta de ziua ei de naștereFoto: Antena 1
Nick, fostul coleg de trupă al Deliei, a surprins-o pe aceasta de ziua ei de naștereFoto: Antena 1

Nick, fostul coleg de trupă al Deliei, a surprins-o pe aceasta de ziua ei de naștere
Nick, fostul coleg de trupă al Deliei, a surprins-o pe aceasta de ziua ei de naștere

Delia, surprinsă de ziua ei de naștere de mai mulți artiști autohtoni

Pe scenă au urcat pe rând artiștii prieteni cu vedeta și au cântat împreună hiturile pe care le-au interpretat de-a lungul vremii precum „Cum ne noi”, „Weekend”, „Ipotecat”, „Vino la mine”, spre surpriza și bucuria Deliei, care nu bănuia absolut nimic. Pe lângă interpreții menționați anterior, a venit să o surprindă pe vedetă și Nick, fostul coleg de trupă al sărbătoritei. Toți i-au adus Deliei acadele și flori, iar vedeta a publicat totul pe rețelele de socializare, pentru ca si urmăritorii săi să trăiască magia aniversării sale. 

Și sora Deliei, Oana Matache, i-a fost alături artistei în marea zi
Și sora Deliei, Oana Matache, i-a fost alături artistei în marea zi

Întreaga echipă a complotat pentru ca acest concert să fie unul special, un cadou frumos pentru artistă. Sora Deliei, însărcinată în 8 luni, a ținut să fie pe scenă la acest eveniment special și să fie alături de ea. Ele au cântat împreună piesa „Cine m-a făcut om mare”. Surprizele s-au ținut și ele lanț, Delia a primind zeci de cadouri de ziua ei, în special în ultima zi de audiții din cel de-al șaselea sezon „iUmor”, care a coincis cu data aniversării juratei,  care a fost răsfățata colegilor și a publicului.

Mihai Bendeac i-a oferit Deliei un cățeluș de pluș
Mihai Bendeac i-a oferit Deliei un cățeluș de pluș

Delia a primit numai cadouri amuzante
Delia a primit numai cadouri amuzante

Jurata a rămas uimită când a descoperit că a primit zeci de cadouri, toate de pe lista sa de dorințe. Cu puțin timp înainte de ziua sa de naștere, Delia și-a amuzat colegii de la „iUmor” după ce le-a mărturisit că și-ar dori mai degrabă cadouri practice, decât obiecte scumpe sau extravagante. „Mi-aș dori cadouri folositoare.

Am nevoie de dresuri de scenă, cosmetice, apă micelară, dischete demachiante, bețișoare demachiante, tratamente de păr, iar parfumurile mă bucură mereu. Puteți să îmi luați peruci, pentru că le și colecționez, sau șepci, bonete, pălării cu borul mare, amplu și foarte drept. Ce nu mai am eu și nu îmi place să cumpăr: detergent de vase, un ceainic inteligent sau măcar să fie drăguț. Primesc și vitamina C, magneziu și alte suplimente pe care trebuie să le ia un om sănătos”, a povestit râzând artista, care a împlinit 37 de ani.

Delia a sărbătorit pe scenă de ziua ei
Delia a sărbătorit pe scenă de ziua ei

Ca urmare, colegii s-au conformat, iar în ultima zi de audiții din cel de-al șaselea sezon „iUmor”, jurata a avut parte de o mulțime de surprize! Delia și-a început ziua alături de jurații Mihai Bendeac și Cheloo, dar și de prezentatorii Dan Badea și Șerban Copoț, care au întâmpinat-o cu tort de ciocolată. Iar dacă Bendeac i-a făcut cadou un cățeluș de pluș, admiratorii din sală au făcut ca toate dorințele Deliei să se împlinească! Aceștia i-au cântat „La mulți ani!”, apoi, rând pe rând, i-au dăruit câte un cadou. „Nu cred așa ceva! Am primit un mop! Și dischete demachiante! Iar aici e detergent, îl recunosc după formă!”, spunea amuzată artista, pe măsură ce deschidea fiecare cadou.

Delia a fost surprinsă cu tort de colegii de la iUmor
Delia a fost surprinsă cu tort de colegii de la iUmor

Delia a plătit 9.200 de euro pentru ținutele purtate de ziua ei

Cum evenimentul a fost unul extrem de special, ținutele Deliei trebuiau să fie pe măsura așteptărilor. Cântăreața este cunoscută pentru stilul vestimentar extravagant, pentru care este dispusă să plătească sume colosale de bani. Dacă anul trecut, Delia s-a rezumat la a cheltui „doar” 2.000 de dolari, în acest an vedeta s-a întrecut pe sine și a dat pe hainele purtate la petrecere nici mai mult nici mai puțin de 9.200 de dolari. Brand-ul pentru care a optat în acest an a fost Gucci, iar prețul unui singur hanorac ce poartă numele celebrei case de modă începe de la 1.500 de dolari. Cum Delia a fost îmbrăcată din cap până în picioare de la acest brand, este de înțeles suma plătită la final. 

Delia, alături de Carla's Dreams
Delia, alături de Carla's Dreams

Hanoracul ales de Delia a fost în jur de 1980 de dolari, în timp ce pantalonii asortați cu acesta au costat 1380 de dolari. Pentru pantofii sport cu pietre decorative strălucitoare cântăreața a scos din buzunar 1590 de dolari, iar bluza din colecția Fenty a Rihannei a fost în jur de 51 de dolari. Toate articolele, cât și prețul acestora, apar pe site-ul oficial Gucci. 

Pentru cea de-a doua ținută Delia a plătit în jur de 4.200 de dolari
Pentru cea de-a doua ținută Delia a plătit în jur de 4.200 de dolari
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net