Diana Enache: «Mi-e teamă de o răzbunare»

Ultima actualizare:

    Adrian Enache îşi  protejează fata de  bărbatul care a  atacat-o în 2014
Adrian Enache îşi protejează fata de bărbatul care a atacat-o în 2014

Diana Enache (21 de ani), fata lui Adrian Enache, nu mai are linişte. Portarul care a agresat-o acum 4 ani a fost eliberat. Tânăra se teme acum de o răzbunare a acestuia.

Libanezul Ali Kanaan (50 de ani), portarul blocului în care locuieşte Adrian Enache, a fost eliberat luna trecută. El a făcut cerere de eliberare condiţionată, iar judecătorii i-au acceptat-o pe motiv de bună purtare.

Ali Kanaan
Ali Kanaan

De când acesta a ieşit din penitenciar, Diana Enache nu mai are linişte şi se teme pentru viaţa ei. Fata interpretului poate da nas în nas oricând pe stradă cu bărbatul care a mutilat-o la mâini şi la sâni în iulie 2014. Însă tatăl ei spune că a luat măsuri, ca fata lui să fie în siguranţă. ”E normal să-i fie teamă, dar am luat măsuri să stea liniştită.

E monitorizată. Am prieteni foarte buni în cadrul serviciilor speciale. În caz de ceva, vreodată, Diana are un număr şi va suna… Eu am spus că el e un om slab din moment ce a încercat să-şi pună puterile cu o adolescentă, să sară cu briceagul şi să încerce să o violeze. Noroc că Diana e sportivă, dacă era altcineva în locul ei nu ştiu ce făcea… Oricum, el şi-a distrus viaţa. Nu mai are nici soţia şi nici fetele alături de el”, ne- a declarat Adrian Enache.Fata interpretului a fost înjunghiată în urmă cu patru ani de Ali Kanaan şi a avut nevoie, o bună perioadă de timp, de consiliere psihologică pentru a depăşi această traumă pe care a suferit-o la vârsta de 17 ani. Ea l-a dat în judecată pe agresor şi firma la care era angajat, iar instanţa i-a dat câştig de cauză. Bărbatul a fost condamnat la 5 ani de închisoare şi la plata a 50.000 de euro drept daune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
image
actualitate.net
image
actualitate.net