„Divorțurile de Adriana Bahmuțeanu au fost doar pentru publicitate?” Silviu Prigoană răspunde întrebării incomode

Ultima actualizare:
Mihaela și Silviu Prigoană s-au căsătorit pe 8 martie 2016
Mihaela și Silviu Prigoană s-au căsătorit pe 8 martie 2016

Silviu Prigoană va fi invitatul de marți, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiunea difuzată la ora 23:15, la Kanal D! Va primi unele dintre cele mai incomode întrebări. S-a retras de ani buni din spațiul public și rare sunt ocaziile în care vorbește despre trecutul tumultos.

Fondator al primei televiziuni de știri din România, businessman, fost deputat, numele lui Silviu Prigoană  a fost în atenția publică și prin lungul șir de mariaje și divorțuri. Viața nu l-a scutit de încercări majore, precum decesul primei soții și accidentul care i-a schimbat radical felul de a fi. În ciuda faptului că s-a retras de câțiva ani din spațiul public, Silviu Prigoană a acceptat invitația lui Denise Rifai și va răspunde unor întrebări incomode privind cariera sa, dar și viața personală presărată, până nu de mult, cu declarații acide la adresa fostei soții, Adriana Bahmuțeanu. 

Silviu Prigoană a lăsat în urmă viața agitată, dar și mariajul eșuat cu Adriana Bahmuțeanu
Silviu Prigoană a lăsat în urmă viața agitată, dar și mariajul eșuat cu Adriana Bahmuțeanu

„Divorțurile de Adriana Bahmuțeanu au fost doar pentru publicitate?”, „A fost gunoiul românilor șansa dumneavoastră de a face avere?”, „V-ați simțit complexat de handicapul dumneavoastră?”, „Sunteți un bărbat zgârcit?”, „De ce ați fost un escroc în politică?” sunt doar câteva din cele 40 de întrebări adresate lui Silviu Prigoană, în ediția de marți seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

Cine este soția lui Silviu Prigoană


    Mihaela și Silviu Prigoană s-au căsătorit pe 8 martie 2016Sursă foto: Arhivă personală
Mihaela și Silviu Prigoană s-au căsătorit pe 8 martie 2016Sursă foto: Arhivă personală

"Nu mă mai interesează circuri", spunea Silviu Prigoană atunci când a cunoscut-o pe cea care urma să îi fie soție. Mia, așa cum îi spun prietenii, a fost producător de produse de patiserie şi cofetărie în Făgăraș, oraş unde a locuit alături de cei trei copii ai săi, pe care îi are din prima căsnicie: Ionut (12 ani), Ana Maria (10 ani) și Alexandra (9 ani). În anul 2015, ea l-a cunoscut pe Silviu Prigoană prin intermediul unor prieteni comuni, mai precis prin intermediul lui Marcel Toader, și s-au căsătorit un an mai târziu, în 2016. 

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net