DJ Wanda s-a măritat cu iubitul în Londra. Ce alte vedete s-au cununat departe de ţară

Ultima actualizare:

    DJ Wanda  şi australianul  Karl Katavich  s-au căsătorit  marţi, la Londra
DJ Wanda şi australianul Karl Katavich s-au căsătorit marţi, la Londra

Au ales să îmbrace rochia de mireasă şi costumul de ginere departe de ţară, din dorinţa de a scăpa de bliz-urile aparatelor de fotografiat ale paparazzilor, dar şi pentru o amintire de neuitat. Dacă DJ Wanda şi-a oficializat relaţia cu iubitul australian, Karl Katavich, la Londra, iar Ion Alexandru Ţiriac s-a căsătorit cu Ileana Lazariuc în Monte Carlo, iată că Simona Pătruleasa a îmbrăcat rochia de mireasă în Italia. Amalia Năstase, Anamaria Prodan şi Andreea Marin au preferat să dea cu subsemnatul peste Ocean.

După un an de relaţie, DJ Wanda (44 de ani) şi omul de afaceri australian Karl Katavich (45 de ani) s-au căsătorit marţi, în faţa a peste 40 de invitaţi. Vedeta a avut o apariţie spectaculoasă, superba rochie de mireasă fiind creată de designerul sud-african David Fieldman pentru Vogue Japonia.

Ion Alexandru  Ţiriac şi Ileana  Lazariuc şi-au  unit destinele  în 2009, la  Monte Carlo
Ion Alexandru Ţiriac şi Ileana Lazariuc şi-au unit destinele în 2009, la Monte Carlo

La această ţinută, ea a accesorizat o pălărie albă de tip Top Hat, creată de Victoria Grant, model care a fost purtat şi de celebra solistă Gwen Stefani.

Amalia Năstase  şi Răzvan  Vasilescu  şi-au jurat  credinţă,  în 2016,   la Las Vegas
Amalia Năstase şi Răzvan Vasilescu şi-au jurat credinţă, în 2016, la Las Vegas

Karl a purtat un costum elegant, cu sacou din catifea şi cămaşă albă, şi a încălţat ciocate din piele de crocodil, costumaţie inspirată de stilul lui Pete Doherty, fostul soţ al regretatei Amy Winehouse. Verighetele au fost creaţia casei Boodles, cea aleasă şi de Victoria Beckham şi Reese Witherspoon.

Simona Pătruleasa  (44 de ani) s-a măritat  cu Sabin Ivanof  în 2008 , în Italia
Simona Pătruleasa (44 de ani) s-a măritat cu Sabin Ivanof în 2008 , în Italia

Dar nu e singura vedetă care nu s-a căsătorit pe plaiurile natale. În urmă cu trei ani, Amalia Năstase (42 de ani), fosta soţie a lui Ilie Năstase, a ales să se căsătorească cu Răzvan Vasilescu (38 de ani) în Las Vegas:” Nu ştie presa că eu sunt recăsătorită. Este un inel de logodnă, care este şi verighetă. Am făcut o căsătorie civilă la Las Vegas. Au fost şi fetele mele, a fost o nebunie.

Andreea Marin  şi Ştefan Bănică  şi-au oficializat relaţia  în 2006,  la New York
Andreea Marin şi Ştefan Bănică şi-au oficializat relaţia în 2006, la New York

Durează o secundă să semnezi nişte acte. În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriţi, dar fiecare cu numele lui”, a dezvăluit Amalia. Cât o priveşte pe Simona Pătruleasa (44 de ani), ştirista postului Kanal D, şi ea s-a măritat cu afaceristul Sabin Ivanof (45 de ani) departe de ţară, în 2008. Mai precis în Capri, Italia.  Într-o rochie albă corset, şi un buchet din trandafiri roşii, mireasa a arătat senzaţional. La fel de bine de frumoasă a fost şi Anamaria Prodan (46 de ani) în 2012 când s-a măritat cu Laurenţiu Reghecampf (43 de ani).

Anamaria Prodan şi Laurenţiu  Reghecampf (43 de ani)  s-au ”luat” în 2012,  într-o  capelă din Las Vegas
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf (43 de ani) s-au ”luat” în 2012, într-o capelă din Las Vegas

Momentul a avut loc într-o capelă din Las Vegas pe muzica lui Elvis Presley, iar petrecerea s-a desfăşurat la hotelul lui Donald Trump. Mirele Reghecampf a arătat de parcă se pregătea să joace într-un film cu gangsteri, purtând un costum negru cu papion şi o pălărie albă cu bandă neagră. Iar în 2006, Andreea Marin (44 de ani) şi Ştefan Bănică (51 de ani) se căsătoreau în mare secret în afara graniţelor ţării, mai exact la New York, după un an de relaţie. Povestea lor de dragoste a debutat pe platourile de filmare ale videoclipului „Te iubesc, femeie!”. La un an de la nuntă, cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, Violeta. Din păcate, în 2013, ei au anunţat divorţul, mărul discordiei fiind Lavinia Pârva, cu care în cele din urmă Ştefan s-a şi căsătorit, în Bulgaria. Fiul celui mai bogat om din România, Ion Ţiriac, s-a însurat la Monte Carlo. Ion Alexandru Ţiriac (42 de ani) şi Ileana Lazariuc (36 de ani) şi-au unit destinele în 2009, la Monte Carlo, după o relaţie cu năbădăi, dar petrecerea cu ştaif s-a dat în România, unde au avut 200 de invitaţi. Ei au doi doi copii, Nicholas şi Alexandru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Imbatranire FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net