Doi ani de la moartea cântăreţei de muzică populară Ileana Ciuculete. Familia continuă războiul pe avere

image
Așa arată acum Cornel Galeș

La 2 ani de la moartea Ilenei Ciuculete, familia acesteia este departe de a se împăca. Cornel Galeș, soțul cântăreței care a murit pe 14 martie, la 64 de ani, de ciroză hepatică, este în plin proces de succesiune cu băieții acesteia. Aurel Ciuculete, fratele Ilenei încă o mai visează pe artistă și este supărat pe Cornel Galeș.

Ileana Ciuculete nu are parte de liniște nici în mormânt. Familia artistei se împarte între parastase și războiul pe avere, care continuă în sălile de tribunal. La doi ani de la moartea regretatei cântărețe Ileana Ciuculete, fratele acesteia, Aurel Ciuculete, va marca în familie dispariția ei. Fratele Ilenei Ciuculete spune că o mai visează și acum pe sora lui.

image
Mugurel și Cristian Sfetcu s-au împăcat cu artista înainte de moartea ei

”Nu-mi vine să cred că nu mai e… O visez de foarte multe ori. O să facem o pomenire în familie cu mama și toată familia noastră”, ne-a spus Aurel Ciuculete. El nu s-a împăcat nici acum cu soțul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș, care se află în plin proces de succesiune pe averea cântăreței cu băieții acesteia, Mugurel și Cristian Sfetcu. ”Nu știu cine este acest individ. Pentru noi este un vis urât. Cu acest individ în neamul nostru…Numai rele s-au întâmplat în familia noastră, culminând cu moartea surorii mele… L-am cunoscut la botezul copiilor mei. A venit într-un pulover roșu făcut de soacra lui de la Buzău. Era șoferul de taxi al surorii mele. Avea un Oltcit. E un accident al naturii. Numai să înșele știe! Ce vrea el să facă cu acești copii ai surorii mele, să nu le lase nimic? Va plăti în fața lui Dumnezeu cu vârf și îndesat! Nu e munca lui în joc, ci a Ilenei. El numai se plimba și mânca și atât!”, ne-a mărturisit Aurel Ciuculete, fratele regretatei cântărețe, care s-a stins pe 14 martie 2017, la numai 64 de ani.

”O să venim și noi la București, probabil sâmbătă, să mergem la mămica la mormânt”, ne-a spus Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al Ilenei Ciuculete. Scandalul din familia cântăreței a izbucnit la trei luni de la moartea acesteia. Fratele, mama și băieții artistei i-au reproșat lui Cornel Galeș că nu i-a invitat la pomana de trei luni de la București. În plus, băieții Ilenei s-au supărat și că nu i-a informat din timp despre starea de sănătate a mamei lor.

Băieții Ilenei și-au căutat dreptatea în sălile de judecată

ileana ciuculete mama cornel gales jpeg
Mama cântăreței și ginerele ei, Cornel Galeș la înmormântarea acesteia

Mugurel şi Cristian Sfetcu, băieţii din prima căsătorie ai regretatei artiste, au vrut să afle ce avere a lăsat mama lor şi au cerut în instanţă ceea ce li se cuvine. Ei au aflat că soţul artistei, Cornel Galeş, a vândut imobilul în care a locuit acesta cu mama lor, tranzacţia având loc în timp ce ea se afla pe patul de spital. Mugurel şi Cristian au aflat că Galeş a vândut casa cu mai mult de cât le-a spus, adică 182.000 de euro şi nu 91.000 de euro, cât ar fi spus el, şi au acuzat chiar că mama lor, bolnavă fiind, a fost forţată de bărbat să semneze pentru vânzarea vilei. În noiembrie 2018, Cornel Galeş a fost obligat de judecători să plătească o cotă parte din casa în care a locuit ani de zile cu Ileana Ciuculete.

În urma deciziei judecătorilor, Cornel Galeş trebuie să le dea băieţilor cântăreţei câte 34.000 de euro, cotă-parte din vila respectivă, dar şi câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. Dar și Galeş a moștenit destule! Pe lângă jumătatea de casă ce i se cuvine, conform legii, ca soţ, conform deciziei instanţei, el a primit şi o pătrime din jumătatea de vilă ce-i revenea Ilenei, dar şi o cotă parte din drepturile de autor. Însă Galeș nu este mulțumit de hotărârea instanței și a depus Apel fără să plătească taxa judiciară, 5.000 euro. Judecătorii au înţeles că nu are venituri şi i-au “tăiat-o” la 2.500 de euro, dar nici aşa nu a plătit.

Fratele i-a făcut parastas înainte de intrarea în Post

image
Mama cântăreței și ginerele ei, Cornel Galeș la înmormântarea acesteia

Familia cântăreței a marcat trecerea în neființă a acesteia încă din data de 2 martie, când au avut loc Moșii de iarnă. Fratele Ileanei Ciuculete, Aurel Ciuculete a preparat tot felul de mâncăruri, printre care sărmăluțe, friptură, ciorbă, pentru a cinsti memoria surorii sale. Bărbatul a ținut să facă parastasul înainte să se intre în post, pentru a putea împărți mâncărurile pe bază de carne, care-i plăceau Ilenei Ciuculete. Chiar dacă și-ar fi dorit inițial, ca parastasul să-l facă la București, fratele cântăreței s-a gândit că este mult mai bine să marcheze momentul la Craiova, acolo unde locuiește și mama ei, care va împlini 88 de ani, pe 16 martie. ”Îi plăceau mult sarmalele, și cum era să nu fac pentru ea o sărmăluță acolo și friptură? Am împărțit de toate. La moșii de iarnă se împart și vase, așa că m-am ocupat și de acest aspect”, ne-a mărturisit fratele Ilenei Ciuculete, Aurel Ciuculete.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Stalp curent electricitate energie electrica FOTO Shutterstock
Alexandru Arșinel, înmormântare
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png