Dragă Brigitte Sfăt,

Ultima actualizare:

Amic cu un poliţist din oraşul ei, înamoratul a vrut să-i ştie fetei cazierul. Când acesta află că fata a fost implicată într-o crimă, ca suspectă, el cerea "altceva, altceva!"; când a aflat că ea era implicată într-un furt: "altceva, altceva!"; şi tot aşa, până când s-a liniştit: femeia vieţii sale, suspectă de crimă, hoţie, şantaj, nu avea în plan sexual, nimic suspect. Era OK!

Tu eşti cam pe aici în amorul celebru cu Ilie Năstase. Ai cazier nasol, ai făcut puşcărie - eu cred că era drept, chiar dacă ilegal, dar creştineşte, să pedepseşti un hoţ care te fura, dar fără să apelezi la lege; ai avut un accident celebru în centrul „Timişorii".

Dar Ilie te iubeşte.Cu patimă. Trebuie să fie superexcitant pentru el să aibă un amor "mortal", de un sex-appeal penal. Iar tu, Brigitte- care-te-înghite să fii cu una din marile glorii ale tenisului mondial, penal, în pat.

Tare de tot! Nu ştiu câţi ultraortodocşi de vârstă ridicată îl admiră pe Ilie pentru asta; eu unul, îl invidiez pentru senzaţiile pe care le trăieşte lângă tine. Să fii în extaze, pe o lumină mov, cu trupul înotând în petale de trandafir sau în lăptişor de matcă, şi să te aştepţi, în miez de noapte, să sune poliţia la uşă pentru doamna.

Ce tarrrrreeee!!! Sau, la ceas de amor nebun cu o adevărată licoare letală ca tine, să te aştepţi, să vină nedivorţatul tău soţ - dl Torj - cu un pistol în mână; ca-n filme , baby! Riscant şi excitant extazul pe care-l guşti alături de Ilie.

La vârsta sa, e un deliciu rar ; despre tine nu mai discut, Letalo! De aceea şi el poate avea destui duşmani//duşmance printre cogeneri pătrunşi deja de răspunderea casnică a puericulturii; blegi, burduhănoşi, încornoraţi, cu catifeaua somnolentă sau de tot înmuiată; sau printre gospodinele sexagenare care dau pe dinafară inele de colesteroale omidale, de un senzualism casnic, gastric şi vulgar, care ar muri de pofta unei nopţi cu Ilie, deşi nu-şi mai găsesc sexul ascuns sub şorţuri de piei umflate de grăsime. Ignoră-i pe răi, Brigitte, nu-s de-ai "forevăriangului" Ilie.

Tu joacă în contra lui până la capăt : game, set şi meci!

George Stanca

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net