Dragă Cheeky, fato,

Cam aşa şi mama ta, mama ta: tu dai cu jula mioritic într-un magazin din Anglia, că-i joc naţional - hora, brâul, burdelul şi ciordelul - şi mama ta, mama ta, ‘cică repetai un rol.

Dacă trebuia să joci o prostituată, repetai, adică ţi-o puneai, în Hyde Park? La cât de proşti ne crede scumpa ta mamă, mama ta, am o replică joasă: las-o jos că măcăne!

Mama ta, mama ta, ca să spună ceva, aşa din ruşine, să mai dreagă busuiocul, putea să tacă - poziţia "mortu'n păpuşoi" - sau dacă o obliga cineva, să o scalde.

Putea să afirme că "fetiţa acuză o criză de cleptomanie provocată de sindromul psiho-lebedyn, consecinţa unui exces de acizi fenilbarbituric-deteraminici eliminaţi prin libidoul lymacşilor lesbieni, eşuând - sindromul, e clar! - cum bine se ştie, în tricomeloză acută, contactată la ultima travesare a Canalului Mânecii, în sens trigonometric..." Cine să creadă că era o repetiţie. Erai în plin solfegiu? Şi, dacă era aşa, ce folos? Când se ştie, se spune, se zbiară, că ca naţie - cacofonie cu dedicaţie! - românul nu a fost, nu este şi nu va fi, în vecii vecilor, cleptoman.

Afront naţional! El când vrea să fure, fură ! E HOŢ. Clemptoman? Never ever, vecii-vecilor! Mama ta, mama ta, crede că poate induce în eroare chiar Perfidul Albion? Că despre noi, românii, ne-am prins, facem cu un ochi "sanki", îi închidem pe amândoi şi apoi, ne vedem de hoţiile din patrie.

Se poate admite şi teoria complotului antiromânesc, dacă faci legătura cu cazul Mutu: întâi au proclamat, recent, un cântec al fetelor Cheeky ca fiind cel mai penibil din istorie; iar acum înscenarea de clepto-ciordeală a matale, dragă.

Porci, englezii! Lui Ilie Dumitrescu i-au scornit ca amantă nevasta unui poliţist; la Mutu nu mai discutăm, e notorie intoxicarea cu substanţe ce se consumă cu nasul. Nu cred că ne prea agreează Albionul ista.

Nu ai ce căuta în Anglia aia perversă. Veniţi acasă, fetelor, veţi fi libere să faceţi ce doriţi, să furaţi cât vreţi şi de unde pohtiţi. Aici, la noi, pe aceeest pămâââânt, se fură în miezul zilei, la lumina reflectoarelor.

Aici e patria ta!

George Stanca

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
prater jpg
cub codruta filip png
Mark Rutte FOTO EPA-EFE
Cristiano Ronaldo FOTO EPA EFE (2) jpg
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu