Dragă Cristian Tabără,

Ultima actualizare:

Vin, însă fir-ar al naibii, nişte declaraţii, cele ale unei fetiţe de 12 ani care, prin ceea ce afirmă te trimite la categoria "dezaxaţi sexuali".

Auzi, să ai tu curiozitatea, pe care de altfel o şi recunoşti, să-i umbli copilului iubitei tale, (femeie cu care împărţeai patul, cu care aveai relaţiile cele mai intime), să-i dai chiloţeii jos şi să-i umbli la "păsărică".

Asta denotă că tu ai avea mai multe "păsărici" la cap. Imaginea ta era aceea de intelectual rafinat, de "cititor" profesionist şi mai ales de "faţă bisericească", accentuez, în planul imaginii, de om al spiritualităţii ortodoxe (e adevărat că te-ai cununat anglican?, căci şi asta mi se pare o deviere, dacă nu perversiune spirituală); erai, păstrând proporţiile, un fel de (na!) Nae Ionescu protevist, ale cărui idei religioase, teologice exprimate la "Cuvântul" erau multiplicate pe sticlă, nu pe hârtie.

Adun toate acestea ca să se înţeleagă că eventuala ta exmatriculare din acest context mi se pare o pierdere pentru noi; dar cine îţi mai poate scuza impardonabilele abitudini sexuale, repet, dacă ele se dovedesc a fi?

Din acest punct de vedere sunt sincer mâhnit, pentru că telespectatorii tăi fideli vor fi şocaţi descoperind dincolo de mica lor simpatie tv, un profund pervers odios şi rafinat.

Astfel, nu cred - re/repet, dacă se dovedesc faptele incriminate - că îţi mai rămâne vreo şansă în afară de a te retrage la o mânăstire.

Unde să te reculegi, să pipăi biblii virgine şi vechi ceasloave şi să te rogi pentru iertarea păcatelor grave de care eşti acuzat.

Ştiu că toţi suntem păcătoşi, dar nici chiar aşa.

P.S. Eu tot mai sper, ca totul să fie o înscenare.

George Stanca

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net