Dragă Gigi Becali – spre Ştiinţă DNA şi Parchet,

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

De câte ori sunt cuprins de unele sentimente creştineşti şi îmi vine să-ţi trec cu vederea tona de prostie cu care ieşi în public, să trec cu vederea ignoranţa şi incultura agresive cu o generozitate „creştină”, tu mai comiţi una.

Şi mă răzgândesc. Acum, înaintea meciului crucial al Stelei tale cu echipa Rapid, la puţin timp după Săptămâna Luminată; după ce sluga aia a ta, mirosind a Yssey Miyake urinat de oi, şi purtând Versacacce cusut la traforaj, ăla cu chip de poponar instruit şi rafinat, te-a făcut de căcat, hop şi tu!

Cu acelaşi discurs între dinţi... „Ţiganii" şi iar „ţiganii". Pentru un european nu mai e de mult o jignire, dar pentru un cioban retardat care nu vede mai departe de coada mioarei lui, chiar fiind europarlamentar, noţiunea nu prea mai există.

Deşi ei, ţiganii, ca etnie, sunt şi se afirmă. Dar ca adjectiv-jignire într-o accepţie tipic românească, cuvântul, nu etnia, are conotaţii de afront: prost, murdar, inevoluat. Şi am stat eu şi m-am gândit. De ce mă faci tu, mă ciobane, pe mine, „ţigan"?

Pe mine şi pe toţi suporterii din istoria de la 1923 încoace? Că ştii lista cu mari personalităţi în spate. Căci, dacă îţi cauţi galeria ta ai mai mulţi ţigani pe cap de suporter decât noi?

Şi, vai ce inteligent, ca să nu încalci legile - cine te-o fi-nvăţat, şi cât te-o fi costat ? - le mai zici conspirativ „ŢI". Ca cum în gura ta, în loc de „ciobane" s-ar zice „CI". Sau „JE", de la „Jegos". Dar vezi că noi, giuleştenii şi Copos, nu avem porniri primare, canibale, barbare, rasiale, ca tine .., măi „CI"// Măi „JE" !

Vreau să-ţi spun că nu mai ai frână. Şi a trebuit să sesizez Parchetul şi CNA-ul. Îmi lezezi demnitatea mea de român. Şi pentru că la tv, la un „probabil, cel mai vulgar show din România" unde îţi faci de cap ca pe banii tăi, ai urlat rasist şi primitiv „ţiganii - ţiganii-ţiganii!".

Deşi moderatorul - ce drăguţ - te îndemna să zici numai „ŢI"... Acum, am văzut noi, românii, substanţa naţionalismului în care, păcăliţi, am crezut o vreme. Precum şi „creştinismul" tău cabotin.

Dragă „CI", eşti: Faţadă. Prost gust. Grobian. Mahalagiu. Pestilenţă. Onanism mistic. Minciună. Fariseism. Imbecilism...

Pentru lumea din Giuleşti./Gigi toate astea eşti!

Christos a Înviat!

George Stanca, pamflet

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net