Dragă Paula şi Ovi,

De căcat: hoţi şi criminali, cerşetori prin marile pieţe europene. Ăsta-i "boboru". Cum să câştige zdrenţăroşii ăia cu corturile din bidonviluri? Şi, dacă ar fi câştigat, ar fi putut România să organizeze la nivelul unui Oslo sau Kiev? Zic că da! Dar ce făceai cu liota de cerşetori, migratori, poligloţi, repatriaţi? Cu câinii vagabonzi, vii sau cu maţele strivite şi însămânţate pe şoselele patriei? Ăia care nu ne-au votat au ştiut astea.

Voi aţi fost minunaţi. Cum n-a mai fost nimeni. Cu pianele, nu cu toba. Voi şi turcii. Excelenţi. Calitate, complexate. Eurovision e ca la regina balului: nu iese cea mai frumoasă, ci cea mai bine plătită prin voturi. Voi sunteţi pentru mine adevărata "Regină".

Tu, frumoasă Paula, aş vrea să-ţi mângâi ochii plini de lacrimi cu un puf din aripa de înger, cu o metaforă divină, cu lucrul cel mai moale şi diafan.

Da, Ovi, eşti "regele" balului! Moral. Câştigător. Te rog, rămâi acolo în, Norvegia, lucrează şi la spaţii verzi, cântă pentru aisberguri la fiorduri, reni şi somoni afumaţi, dar nu mai spune că eşti, ce eşti: aia cu "branchiuzi/ enesco/eliade/paulesco" s-a fumat; trăim în epoca Mailat. (Crizat!). Cum să câştige "mailaţii" un concurs european? Când Germania vine cu un fel de "Mambo number... - pardon! - fuck"; simplist, belit şi pentru copii retardaţi?

E Germania, mein herr: forţă, boaşe europene. Jupân. Şi la "sprijinul prietenilor " am stat precum Băselandul la diplomaţie: câţi şefi de stat ne-au călcat în ultimii ani? Cine ne mai bagă în seamă? Doar poliţiile germană, austriacă, italienă, spaniolă. La extrădări. Mulţumim Suedia, Portugalia, Norvegia, Spania.

Soră Basarabie, te sărut pe suflet şi pe Chişinău !

George Stanca

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
Prințul Harry jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg