Dragoş Moştenescu vinde tot şi se mută în Anglia

Ultima actualizare:

    Moştenescu vrea o viaţă mai bună pentru copiii săi
Moştenescu vrea o viaţă mai bună pentru copiii săi

O mutare interesantă pentru familia Moştenescu! Actorul Dragoş Moştenescu intenţionează să se stabilească cu soţia şi cei trei copii ai lor în Anglia, motiv pentru care a scos la vânzare două proprietăţi, în valoare totală de circa 250.000 de euro.

Din primăvară, nu a mai fost implicat în nici un proiect tv, în afară de “Ferma vedetelor”, care urmează să fie transmis anul viitor, pe PRO TV.

Astfel, din cauza pauzei lungi, Dragoş Moştenescu (50 de ani) a hotărât să-şi construiască o carieră peste hotare, iar de câteva luni testează piaţa artistică din Marea Britanie. Momentan, actorul care l-a jucat pe “Costel” din serialul “La bloc”, se află în Anglia unde, împreună cu o echipă din showbiz, încearcă să organizeze spectacole.


    Ana, Elena şi Luca sunt comorile lui Dragoş
Ana, Elena şi Luca sunt comorile lui Dragoş

“Chiar îmi doresc un «one man show» în Anglia, iar cu varianta lui românească să merg prin ţară, fiind un spectacol cu umor şi muzică. Colaborarea cu televiziunile este în pauză, momentan, deşi eu mi-aş dori un nou serial”, a declarat Dragoş Moştenescu, pentru Click!

“Costel” nu-şi doreşte doar o carieră în străinătate, ci şi să se stabilească acolo cu întreaga sa familie, soţia Luminţa, gemenele Ana (8 ani) şi Elena (8 ani), dar şi fiul lor, Luca (10 ani), iar asta presupune să renunţe la proprietăţile pe care le deţine în ţară.


    Vrea să vândă conacul cu 175.000 de euro
Vrea să vândă conacul cu 175.000 de euro

Deja a pus în aplicare şi acest demers, iar unul dintre imobile, mai precis  casa din Băneasa, a fost vândută pe o sumă de 280.000 de euro. Acum, soţii Moştenescu se chinuiesc să vândă alte două proprietăţi.

Este vorba despre un teren de un hectar situat lângă pădurea Băneasa, în valoare de 75.000 de euro, dar şi  un conac pentru care cere 175.000 de euro.


    Imobilul este renovat recent şi complet utilat
Imobilul este renovat recent şi complet utilat

“Casa se află la 100 de km de Bucureşti, am cumpărat-o acum 10 ani şi am băgat destul de mult în ea. E complet renovată, zugrăvită de un celebru artist plastic care a reuşit să păstreze patina acelor timpuri. Are 3 hectare de teren, cu ieşire de 85 de mp către un lac natural unde se poate pescui.  Casa are 4 dormitoare, 4 băi, un living de 80 de mp, bucătărie şi un subsol spaţios şi se vinde cu mobilier cu tot. Este construită de baronul Furculescu, cu meşteri italieni în anul 1920”, a spus Dragoş Moştenescu pentru Click! Pentru a vinde mai repede aceste case, Dragoş oferă posibilitatea de a negocia preţul.

A jucat şase ani în «La bloc» şi are trei copii

Dragoş Moştenescu a devenit celebru după ce  a jucat în serialul “La Bloc” din anul 2002, până în 2009 aproape.S-au filmat şase ani jumătate, adică 524 episoade, iar el l-a interpretat  pe “Costel”.

În plan personal, lucrurile merg foarte bine. Dragoş este căsătorit de 16 ani cu Luminiţa şi au trei copii: pe gemenele Elena şi Ana (8 ani) şi pe Luca (10 ani).În urmă cu 7 ani, Dragoş şi Luminiţa au trăit spaima vieţii după ce una dintre gemene, Elena,  a avut o malformaţie la inimă la vârsta de numai cinci luni.Micuţa a fost operată la o clinică din Germania. Acum fetiţa se simte bine şi e în afara oricărui pericol.


    Dragoş Moştenescu şi Mariana Dănescu (Lili Jurcă, în “La bloc”)
Dragoş Moştenescu şi Mariana Dănescu (Lili Jurcă, în “La bloc”)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net