Dragostea l-a înnebunit de tot pe Ilie Năstase! S-a tatuat de dragul noii iubite


    Ilie Năstase și Ioana Simion sunt împreună din vară, dar deja au făcut pași mari în relația lor Foto: arhivă personală
Ilie Năstase și Ioana Simion sunt împreună din vară, dar deja au făcut pași mari în relația lor Foto: arhivă personală

Ilie Năstase face gesturi nebuneşti pentru actuala lui iubita, Ioana Simion. Fostul tenismen (72 de ani) a călcat pentru prima dată într-un salon de tatuaje, unde un artist i-a scris pe mână numele actualei lui partenere. Deşi în trecut nu era adeptul desenelor pe piele, Ilie Năstase şi-a călcat pe inimă de când în viaţa lui a apărut Ioana.

Ilie Năstase simte din nou fiorii dragostei şi se comportă ca un adolescent. Fostul tenismen se iubeşte de trei luni cu Ioana Simion (42 de ani), o costănţeancă pe care a cunoscut-o vara trecută pe Litoral. Bruneta a reuşit să-i aducă liniştea după scandalurile din ultimul an pe care le tot avea în căsnicia cu Brigitte Năstase, dar şi să-l facă să gândească mai liber şi să adopte un look complet schimbat.

"E meritul meu barba domnului Ilie Năstase. Eu i-am spus că este mai sexy aşa", s-a lăudat Ioana la Antena 1. Tot bruneta l-a dat de gol pe tenismen că acesta şi-a tatuat numele ei pe mână, gest pe care l-a făcut fără nicio umbră de regret.

Ilie Năstase şi-a tatuat numele iubitei pe mână
Ilie Năstase şi-a tatuat numele iubitei pe mână

"Mi-am făcut un tatuaj... E foarte fin. Am intrat într-un salon când am fost la un prieten, la Monaco. Şi ea mi-a promis că îşi face unul. Aşa simt, că ea este ultima mea iubire, pentru că nu mai este timp de alte 2-3. Ea este ultima. Când a venit pentru prima dată la Bucureşti, i-am spus asta. Îmi dă linişte, de care nu am avut parte în trecut. Dacă îţi place cineva, nu contează vârsta", a spus Ilie Năstase.

Cum s-au cunoscut Ilie Năstase şi Ioana Simion

Ilie Năstase a remarcat-o repede pe Ioana Simion. Totul s-a întâmplat la un restaurant din Mamaia, unde bruneta lua masa. Fostul sportiv a trimis iniţial ospătarul la masa ei ca să-i ofere o băutură, apoi văzând că refuză a venit chiar el. "Am stat puţin de vorbă şi i-am reamintit la un moment dat că este un bărbat însurat. El m-a asigurat că o să divorţeze şi mi-a spus şi data. la câteva minute l+am întrebat din nou despre divorţ ca să-l verific dacă data este corectă sau a minţit. Are multe calităţi. Dimineaţa când ieşim la cafeluţă, întotdeaua vine cu un trandafir alb. probabil că de dragul lui o să-mi fac şi eu un tatuaj", a mărturisit Ioana.

Ilie Năstase şi Ioana s-au jucat în weekend de-a căsătoria

Invitaţi la un eveniment, care a avut loc weekendul trecut la Slănic Moldova, Ilie Năstase şi Ioana Simion au pus în scenă un joc prin care şi-ar fi oficializat relaţia şi ar fi marcat momentul într-o sală de festivităţi alături de primar şi de o prietenă a brunetei, care s-a autointitulat naşă de cununie. Cei doi au explicat apoi că totul a fost o glumă, dar că nu ar fi exclus să ajungă şi în acest punct. Ilie Năstase a divorţat recent de Brigitte după o relaţie de 8 ani, iar Ioana a pus şi ea punct unei căsătorii de 22 de ani din care a rezultat un copil.   

Citeşte şi:

Iubita tinerică a pus stăpânire pe averea lui Ilie Năstase! Avem dovada!

Cum şi-a răsfăţat Ilie Năstase iubita de ziua ei. Avem poza!

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
cub brigitte pastramă png
george burcea in rolul lui lurch jpg
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
politisti
mic dejun foto pixabay
image
image
image
image
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg