Drama Corneliei Catanga: a cântărit 850 de grame la naștere și a fost aruncată sub pat

Ultima actualizare:

    Cornelia Catanga
Cornelia Catanga

Cornelia Catanga ascunde în suflet o dramă imensă. Cântăreața de muzică lăutărească a fost la un pas de moarte imediat după ce s-a născut. Artista a avut doar 850 de grame la naștere! Catanga s-a nascut prematur și nu cântărea nici măcar un kilogram.

Cornelia Catanga (61 ani) era să moară la naștere. Artista cântărea 850 de grame când a venit pe lume și nimeni nu a crezut că ea va mai trăi cu așa o greutate mică. Internată în spital în urma unui infarct, interpreta de muzică lăutărească a supraviețuit ca prin minune. Catanga se află în continuare la Spitalul de Urgență Floreasca, după ce medicii i-au montat un stent la inimă, a doua zi după infarct.

Cornelia Catanga spune că mama ei a cărat greutăți când era însărcinată, deși nu avea voie. „Mama era gravidă cu mine în șapte luni și s-a dus în pădure, pe Valea Buzăului de unde sunt eu, să care lemne pentru foc. Nu avea cine să o ajute, așa că s-a încumetat să care singură greutăți interzise pentru o femeie însărcinată. Din păcate, cum a ajuns acasă, au apucat-o contracțiile. Nu a fost la dispensar, ci a chemat de urgență moașele care au ajutat-o să nască. Culmea e că eu eram atât de mititica și de fragilă, aveam doar 850 de grame, încât moașă a crezut că sunt moartă. M-a pus într-o cârpă și m-a aruncat sub pat că să nu mă vadă mama. Surpriză, când nimeni nu se aștepta ca eu să trăiesc, am început să plâng. Abia atunci m-au luat în brațe și m-au spălat”, spunea Cornelia Catanga în urmă cu șase ani.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au căsătorit în 2014

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu erau deja împreună de 24 de ani când au decis să meargă și la altar. Nunta a avut loc în octombrie 2014, iar cununia religioasă a avut loc la Biserica Domniţa Bălaşa din Capitală. Artista a purtat o rochie albă din dantelă, creaţie semnată de Cătălin Botezatu, despicată în faţă, la care a accesorizat o pereche de pantofi în aceeaşi nuanţă.

Citește și:

Motivul pentru care Catanga nu a citit nimic de 42 de ani. «Când mă uit la filme soţul meu îmi citeşte traducerea» EXCLUSIV VIDEO

FOTO Catanga, în rochia de mireasă. "După 55 de ani, acum a venit ceasul"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net