Dramă pentru Pavel Stratan! A murit fratele lui, Nelu. Care e cauza decesului

simeon stalpnicul png

Nelu Stratan, fratele lui Pavel Stratan, a fost găsit mort astăzi în propria casă. Nelu Stratan era un cunoscut producător de muzică rock și folk în Republica Moldova

UPDATE: Potrivit ultimelor informații de la Poliție, Nelu Stratan a fost găsit decedat în propria locuință în jurul orei 14.00 și se presupune că ar fi murit din cauza unui atac de cord.

„Poliția a fost sunată la ora 14:00. Nelu Stratan a fost găsit mort în antreu. Acesta a fost găsit de către prietenul lui. Pe corpul lui Stratan nu au fost identificate semne de moarte violentă. Prietenul victimei a declarat oamenilor legii că în ultima perioadă acesta spunea că are probleme cu inima”, a mărturisit Natalia Stati.

Poliția nu a anunțat deocamdată care este cauza decesului lui Nelu Stratan, precizând doar că acesta s-a stins din viața la el acasă.Nelu Stratan s-a născut la data de 11 iunie 1965, cunoscut cu numele de scenă Nelu. Fratele mai mare al lui Pavel Stratan, Nelu Stratan, a fost un interpret și producător moldovean de muzică folk și rock.

simeon stalpnicul png

A fost influențat de muzica unor cântăreți precum Mirabela Dauer, Corina Chiriac și Dan Spătaru. Nelu a devenit cunoscut ca producător muzical în Republica Moldova, unde a lucrat cu mulți artiști, inclusiv cu fratele său Pavel, care a lansat trei albume de studio. În anul 2003 a lansat piesa "Ultima noapte", care a fost recunoscută drept hitul anului în 2005. În România s-a lansat cu piesa "Zai, zai" inspirată dintr-un cântec al lui Joe Dassin, aceasta beneficiind și de un videoclip în regia lui Igor Cobîleanski.

Ce credea Pavel Stratan despre fratele lui

"Nu ştiu dacă pot spune aşa. Noi trăiam într-o mahala care era celebră în împrejurimi pentru că acolo se făceau toate trăznăile. Se aducea vin, se jucau cărţi, se cânta la chitară. Am crescut aşa. Aduceam şi eu vin de acasă. Tata mai schimba lacata (lacătul-n.n.) la beci, dar îl deschideam cu o sârmă. Am început a cânta la chitară de la cinci ani. Mai întâi a cântat fratele meu, apoi am început şi eu", a declarat Pavel Stratan într-un interviu pentru liternet.ro

Dorian Popa
FotoJet jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (1) jpg
image png
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image png
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg