După modelul Ponta, asistenta siliconată a lui Capatos își retrage maneaua

Ultima actualizare:

    Loredana Chivu adoră să pozeze în ipostaze incitante, care-i pun în valoare sânii siliconaţiSursă foto: arhivă personală
Loredana Chivu adoră să pozeze în ipostaze incitante, care-i pun în valoare sânii siliconaţiSursă foto: arhivă personală

Loredana Chivu i-a cântat lui Leo de la Strehaia o manea de împăcare, însă iubita acestuia, Renata, s-a înfuriat din cauza versurilor. Așa că, după modelul lui Victor Ponta, care a decis să renunțe la doctorat, după ce a fost acuzat de plagiat, asistenta lui Capatos a declarat răspicat că-și retrage maneaua.

Ceea ce se dorea a fi împăcarea anului între manelistul Leo de la Strehaia și asistenta lui Dan Capatos, Loredana Chivu, s-a transformat într-un alt scandal monstru. Iubita lui Leo, Renata, s-a arătat foarte deranjată de versurile manelei și a folosit un limbaj agresiv la emisiunea "Un show păcătos".

"Loredana iar începe cu mahalaua și n-am chef la ora asta. De ce a acceptat, trebuia să refuze să facă maneaua. Lumea înțelege că este vorba despre ea și Leo. Nu mi-a picat bine să cânte despre iubitul meu", a declarat bruneta, din toaleta unui restaurant.

"Voiam să cânte despre Renata și mine, dar nu am văzut asta. M-au deranjat rău versurile. Melodia se înțelege că este despre mine și Loredana. Eu o iert totuși", a intervenit și Leo de la Strehaia prin telefon.

"Nu vreau o relație cu Leo, îmi pare rău că asta s-a înțeles. Eu m-am certat cu el, înainte să fie cu ea. Dacă tot m-am lansat în lumea muzicală, domnișara Renata să decarteze și îi fac o piesă special pentru ea. Astăzi a vorbit foarte urât cu mine. Nu mă interesează maneaua voastră, îmi retrag maneaua. Gata, îmi iau jucăriile și plec! Nu stau să mă jignească pe mine țiganca asta de la Pitești! Mă jignește de jumate de oră, când eu încercam să fiu o doamnă cu ea. Nu mai vreau să mă impact cu nimeni, mă duc să vând cartofi la mine, la Lungulețu", a replicat Loredana Chivu.

image
image
image
image
image
image
banner anamaria socaciu png
Ana Morodan soseste la sediul Parchetului Judecatoria Sector 1 pe 29 martie 2023 FOTO Inquam Photos Sabin Cirstoveanu
banner florin constantin png
Tiberiu Ceia Drag de Romania Mea jpeg
Tiberiu Ceia banner click bun jpg
banner drogați png