După plecarea soției de acasă, Cataramă s-a dus să se infecteze cu Covid-19. Acum e în autoizolare

Ultima actualizare:
Viorel Cataramă și Adina Alberts sunt căsătoriți de 7 ani
Viorel Cataramă și Adina Alberts sunt căsătoriți de 7 ani

Nu s-a lăsat! După ce a anunțat că vrea să se infecteze voluntar cu noul coronavirus, iar soția sa, Adina Alberts, a plecat de acasă, Viorel Cataramă și-a dus planul la bun sfârșit. Joi, a mers în comuna Bărbulești din Ialomița, unde până acum sunt peste 70 de persoane infectate, și s-a îmbrățișat cu localnicii. Acum s-a autoizolat și așteaptă simptomele.

„Intenţionez să mă infectez voluntar cu COVID – 19”, spunea Viorel Cataramă (65 de ani) zilele trecute, supărat că pandemia a dus la pierderea unor libertăți fundamentale și la prăbușirea economiei românești. Prin acest gest șocant, omul de afaceri încearcă să demonstreze că pericolul reprezentat de virus nu e atât de mare încât să justifice măsurile de izolare luate de autorități. Soția sa, Adina Alberts (51 de ani) nu a agreat ideea, așa că a decis să-și ia fiica și să plece de acasă. Imediat după ce acestea au părăsit domiciliul, Cataramă nu a mai pierdut vremea și deja a luat măsuri pentru a-și duce planul la bun sfârșit. Joi, omul de afaceri a mers în comuna Bărbulești din județul Ialomița, unde e focar de coronavirus.

Cataramă: „Nu neg ca în 2-3 săptămâni să fiu în mormânt”


    S-a îmbrățișat și s-a pupat cu localnicii. Foto: Mediafax
S-a îmbrățișat și s-a pupat cu localnicii. Foto: Mediafax

„Eu am făcut cerere la trei spitale din București pentru a mă infecta voluntar, am primit răspunsuri negative sau nu am primit deloc raspuns, astfel încât am găsit varianta într-o localitate cu foarte multe persoane infectate cu coronavirus, cu grad mare de risc. Am mers, m-am îmbrățișat, e vorba de cetățeni de etnie romă, care au venit, foarte mulți, din străinătate: Spania, Italia. Am stat de vorbă cu ei, am socializat. Vreau să demonstrez că nu mi se întâmplă nimic. Sigur, eu nu neg existența COVID-19 și sigur că, teoretic vorbind, pot sa ajung în două-trei săptămâni chiar în mormânt. Dar numai teoretic”, a povestit joi Viorel Cataramă pentru Mediafax. Omul de afaceri le-a dus oamenilor măști de protecție, i-a pupat și i-a îmbrățișat pe cei care au dorit. „N-avem, domnule. De ce să ne fie frică degeaba? Dacă nu avem boală, nu suntem bolnavi, nu nimic, de ce să ne fie frică? Soția, ia-l pe domnul în brațe!”, a spus, curajos, un localnic.

După această ispravă, omul de afaceri s-a întors acasă și a intrat în autoizolare. „În momentul în care plec de aici voi fi singur, merg direct acasă şi mă izolez, astfel încât să aştept rezultatul”, a mai spus el.

Adina Alberts: „Drumurile noastre se despart pentru o perioadă”

S-a îmbrățișat și s-a pupat cu localnicii.
S-a îmbrățișat și s-a pupat cu localnicii.

Soția sa, medicul estetician Adina Alberts, i-a lăsat cale liberă și a părăsit domiciliul împreună cu fiica lor de 5 ani. „Ca medic, am văzut coronavirusul ca o ameninţare asupra oamenilor - pe care am jurat să-i protejez şi să-i ajut. Viorel Cataramă a ales să privească pandemia ca pe o ameninţare asupra economiei. Şi vrea să dovedească tuturor că are dreptate, supunându-se unui experiment riscant. Aşa că drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Ştiu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă şi de fiică. O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetiţa noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus”, a postat Adina Alberts pe Facebook.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net