Durerea cu care Donca Mizil, femeia pe care Nicu Ceaușescu a iubit-o cel mai mult, a plecat în mormânt

Ultima actualizare:

    Donca Mizil, în tinerețeFoto: Facebook
Donca Mizil, în tinerețeFoto: Facebook

A fost una dintre frumusețile anilor ’90, a fost iubita lui Nicu Ceaușescu și a plecat de pe această lume cu o mare durere. Oana Mizil, nepoata celebrei Donca Mizil a povestit la Exclusiv VIP care a fost marea durerea mătușii ei, înainte de a muri.

„A regretat că nu a putut să aibă un copil la 8 luni, cu prima ei iubire, Nicu. Că a trebuit să renunțe la el. Asta a fost marea ei durere. Apoi, ne-a avut pe noi, verișorii. Și ne-a iubit foarte mult. Și-a iubit fiicele, pe soțul ei, care este un om extraordinar”, a povestit Oana Mizil.

A murit Donca Mizil

Această a marturisit că plecarea mătușii ei dragi a fost un șoc peste care întreaga familie trece cu greu. „Donca a fost ca și mama mea, ne-a crescut de când eram mici. Odată cu ea a plecat o parte din sufletul meu. Am fost cu ea până în ultima clipă, și eu, și fiicele, și soțul.

Ea a suferit 2 ani de zile destul de rău. Înainte să moară a vrut să o vadă pe fetița mea. I-am povestit Mariei, am întărit-o și a mers să o vadă pe Donca. Ea i-a zis că o să aibă grijă de Maria  și o să o protejeze dintre îngeri”, a spus Oana Mizil la Exclusiv VIP.

Aceasta a publicat un mesaj de adio și pe rețelele de socializare, alături de o imagine din tinerețea mătușii sale. „Coca mea! Draga mea Donca! Te iubesc pana la Lună si înapoi! Drumul până in Împărăția Cerului sa îți fie lin si frumos! Mi-ai fost mai mult decât Mătușă, mi-ai fost ca o Mamă! Întotdeauna in inima mea! Domnul să te odihneasca în pace! RIP”, a scris aceasta. 

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net