EBa, o mână pe volan şi una pe mobil

Ultima actualizare:

    Elena Băsescu
Elena Băsescu

Elena Băsescu se crede „Regina şoselelor" la volanul Range Rover-ului ei. Încalcă regulile de circulaţie, mănâncă şi vorbeşte la telefon, parchează neregulamentar, dar se pare că atitudinea ei a supărat alţi participanţi la trafic, căci EBa circulă, acum, cu o zgârietură de toată frumuseţea pe maşină.

Mezina preşedintelui are mare noroc în trafic. Deşi a fost fotografiată de paparazzi în repetate rânduri sfidând regulile de circulaţie, rar s-a întâmplat ca în calea Elenei Băsescu să se nimerească vreun poliţist care s-o tragă la răspundere.

Şi, cum în cazul ei ulciorul merge de foarte multe ori la apă, iată că fotoreporterii Click! au surprins-o pe fiica cea mică a lui Băsescu vorbind de zor la telefon, în trafic.

Plictisită, probabil, din cauza aglomeraţiei, EBa şi-a omorât timpul purtând o discuţie prelungită, desfăşurată pe parcursul a 40 de minute, cât a mers de la Gara de Nord, până acasă, la vila din Floreasca. Se pare, însă, că Elena şi-a atras foarte mulţi duşmani în ultima vreme.

Mai citeşte:Elena Băsescu se mută în FranţaEBa, bijuterii de două miliardeEBa, cerută de nevastă la ParisEBa şi Syda au chefuit la ziua lui Codin!EBa şi SYDA, răsfăţ în bolizi

Prin comportamentul ei în trafic, fata cea mică a preşedintelui a reuşit să întindă la maximum nervii altor conducători auto, care au pedepsit-o într-un mod cu adevărat neplăcut: i-au făcut două zgârieturi cu cheile de la maşină pe uşile din partea dreaptă.

Cum Elena este dependentă de Range Rover-ul său, ea nu este dispusă să-şi abandoneze bijuteria pe patru roţi în service, pentru a-şi revopsi portierele. Deocamdată, ea preferă să circule cu semnele de „bună purtare", chiar dacă zgârieturile nu-i fac deloc cinste unei vedete de seama ei.

Elena Băsescu a fost tot timpul trasă la răspundere pentru faptul că poartă haine luxoase, extrem de scumpe, şi accesorii exclusiviste. Apogeul controverselor a fost atins, însă, în toamna anului 2007, când Elena s-a afişat la volanul unui Range Rover, al cărui preţ sare lejer de 70.000 de euro.

Maşina fetei preşedintelui, cumpărată cu banii jos, a fost subiect de dezbatere al multor emisiuni televizate la vremea respectivă. Sătulă să fie atacată din toate părţile, EBa a răspuns că şi-a achiziţionat autoturismul la mâna a doua, după ce şi-a vândut vechea maşină, un Peugeot 307 decapotabil.

17.05 Zona Gării de Nord

Elena Băsescu pune mâna pe telefonul mobil și începe să vorbească. În tot acest timp, încearcă să fie atentă și la drum

simeon stalpnicul png

17.45 Zona Floreasca

40 de minute mai târziu, Elena încheie convorbirea la mobil. Chiar dacă traficul a fost infernal, tânăra nu a lăsat telefonul din mână.

simeon stalpnicul png

Portierele zgâriate o costă cam 20 de milioane

O astfel de zgârietură cum are EBa pe maşină e foarte frecventă, spun specialiştii în service auto. Chiar dacă reparaţiile nu sunt complicate, lucrarea este una destul de costisitoare.

simeon stalpnicul png

„O portieră zgâriată cu cheia îl costă pe proprietarul maşinii aproximativ 1.000 de lei. Se calculează vopseaua, dar şi diverse chituri sau alte materiale. În funcţie de complexitatea lucrării, maşina este gata în două-trei zile", spune Sorin Catarig, reprezentant al centrului de service Rover, Premium Auto Motors.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net