Ele sunt familiile-record din showbiz!


    Valentina Pelinel i-a dăruit lui Cristi Borcea  un băieţel, iar acum e gravidă cu gemeni
Valentina Pelinel i-a dăruit lui Cristi Borcea un băieţel, iar acum e gravidă cu gemeni

Casa plină, masa plină. Tot mai multe familii din showbiz devin din ce în ce mai extinse, căci părinţii nu duc lipsă de nimic, aşa că întrebarea “cum îi creştem?” nu va fi adusă niciodată în discuţie. Cristi Borcea ne-a uimit recent cu vestea că va deveni tătic pentru a noua oară, soţia lui, Valentina Pelinel, fiind însărcinată cu gemeni.

Pe 2 iulie, Cristi Borcea (48 de ani) şi-a recăpătat libertatea. După 4 ani şi trei luni de stat în puşcărie, în condiţii grele, afaceristul s-a întors la luxul în care a fost obişnuit şi la ”marea dragoste” sau ”jumătatea mea”, aşa cum a descris-o pe Valentina Pelinel (37 de ani). A şi luat-o de nevastă pe 12 septembrie şi tot atunci au anunţat marea veste: frumoasa blondină este însărcinată cu gemeni, ea mai având cu Cristi un băieţel de 2 ani şi 3 luni, pe Milan. Dar, după cum se ştie, afaceristul mai are 6 moştenitori cu alte 3 femei. Fostul acţionar dinamovist a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick (20 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (15 ani).

Mihaela Borcea şi copiii ei
Mihaela Borcea şi copiii ei

În timpul mariajului, Borcea a cunoscut alte două femei, şi anume pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu. Pe prima a cunoscut-o în 2003, când blondina a renunţat la cariera în modă. Ea i-a fost amantă fostului acţionar de la Dinamo până în 2011, când acesta a hotărât să divorţeze de Mihaela şi să o ia de soţie pe Alina. Deşi spunea că o iubeşte enorm, Borcea a înşelat-o şi pe Alina, nu doar pe soţia sa. În 2007 a cunoscut-o pe avocata Dana Voiculescu, iar în 2008, din iubirea lor, a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 10 ani.

Alina Vidican, George şi Gloria
Alina Vidican, George şi Gloria

Nu au rămas împreună, însă Borcea îi achită 1.500 de euro lunar pensie alimentară, în plus i-a asigurat un apartament de lux şi o maşină mamei fetei. Şi, în timp ce avocata îl dădea în judecată pentru stabilirea paternităţii, Borcea devenea din nou tătic. Alina i-a dăruit o fetiţă şi un băieţel, pe George Alexandru (6 ani) şi pe micuţa Gloria (3 ani).

Însă deşi credeau că sunt fericiţi, iată că săgeata lui Cupidon l-a atins din nou pe Borcea, căruia i s-au aprins călcâiele după Valentina Pelinel. De aici povestea este cunoscută şi, ca în filmele romantice, a avut final fericit. Cei doi au făcut cununia civilă, au plecat în săptămâna de miere, la Bodrum, iar anul viitor vom asista şi la nuntă, şi la botezul gemenilor.

Horia Brenciu, trei fete şi un băiat

Horia Brenciu
Horia Brenciu

Simpaticul solist are doar un copil natural, însă pe toţi ceilalţi îi iubeşte ca şi când ar fi sânge din sângele lui. Andreea (26 de ani) şi Maria (17 ani) sunt fetele soţiei lui, Alice, dintr-o căsătorie anterioară, micuţa Mina a venit în viaţa lor pe 1 noiembrie 2012, iar pe Toma (4 ani) l-au adoptat în 2016. Dintotdeauna, Brenciu a spus că îşi doreşte enorm copii. “Îmi doresc foarte mult un băiat. De fapt, accept orice o veni pe lume”.

Silviu Prigoană, tătic pentru 7 copii

Familia Nicoletei Luciu
Familia Nicoletei Luciu

Silviu Prigoană (54 de ani) are 4 copii, însă de când s-a căsătorit cu Mihaela, în viaţa lui au mai apărut 3, pe care îi iubeşte la fel. Aleasa lui are trei copii dintr-o căsnicie anterioară: Ionuţ Alexandru, Ana Maria, şi Alexandra. Silviu Prigoană are doi cu prima soţie, Veronica, pe Honorius (30 de ani) şi pe Silvius (27 de ani), dar şi pe cei doi micuţi ai săi din mariajul cu ultima soţie, Adriana Bahmuţeanu, Mihai Maximus, 10 ani,şi Eduard Gabriel (8 ani).

Anca Serea şi Adi Sînă cresc 5 copii

Anca Serea are 37 de ani şi poate fi numită mămică eroină! Vedeta are 5 copii. Pe David (18 ani) şi pe Sara (12 ani) îi are din căsnicia cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din cauza unei boli cumplite, iar Noah (6 ani şi jumătate), Ava (4 ani şi jumătate) şi Moise (2 ani şi jumătate) sunt copiii ei cu solistul Adrian Sînă. În casa lor e şi liceu, şcoală, grădiniţă, dar şi creşă, pentru că odraslele frumoasei vedete sunt de vârste diferite. 

Nicoleta Luciu, tripleţi şi un junior de 10 ani


    Familia Nicoletei Luciu
Familia Nicoletei Luciu

Nicoleta Luciu (37 de ani) este o altă mamă eroină din showbiz. Vedeta a născut prima dată în 2008, un băieţel pe care l-a botezat Zsolt, apoi trei ani mai târziu au venit pe lume şi tripleţii Kim, Karoly şi Kevin, care pe 1 octombrie vor împlini 7 ani. După sarcini, bruneta a reuşit să-şi recâştige silueta cu ajutorul dietelor şi a medicilor esteticieni. Este stabilită la Miercurea Ciuc cu soţul ei, Zsolt Csergo.

Manelistul Nicolae Guţă e campionul: are 11 moştenitori

simeon stalpnicul png

Nicolae Guță (51 de ani) este artistul din showbiz care a bătut recordul la copii. Celebrul manelist, care este supranumit și “Regele manelelor”, a iubit mult femeile, așa că are până la această vârstă unsprezece copii cu opt femei. La 16 ani, Guţă a ales să trăiască alături de Mariana, pe care cântăreţul o numeşte soţia lui de drept, şi cu care are 4 copii: Nicoleta, Marian Cosmin, Daniela şi Nicuşor. După aceea a început întreaga telenovelă amoroasă, deoarece cântărețul a ajuns să schimbe femeile foarte des şi să adune, în total, 11 moştenitori.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
vedete jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul