Elena Turcu vrea să cucerească Eurovisionul. Îţi place piesa ei?

Ultima actualizare:

    Elena Turcu
Elena Turcu

Cântăreaţa Elena Turcu, pe fostul ei nume de scenă Bijou, speră să dea lovitura la Eurovision şi să câştige selecţia naţională cu o piesă de suflet, plină de mister, în care se poate regăsi orice om care a iubit sau iubeşte cu pasiune.

„The Perfect Fall”, piesa compusă de Navi şi Marian Nica, este o baladă care impresionează tocmai prin sensibilitate şi prin interpretarea delicată, dar hotărâtă a Elenei. La semifinala din 21 ianuarie de la Focşani, Elena va pune accent pe emoţie, sensibilitate şi autenticitate. „Vreau să câştig şi să reprezint România cu un cântec «altfel». Deviza mea pe anul acesta este «simte muzica, iubirea şi urmează-ţi visele... până la Lisabona!»”, ne-a declarat ea cu câteva momente în urmă, în timp ce se îndrepta spre repetiţii.

Elena Turcu s-a făcut cunoscută cu piesele „Imma Show You” şi „Karma”, confirmându-şi talentul de entertainer în numeroase concerte şi emisiuni tv. Odată cu lansarea videoclipului „Another Try” (2015), realizat de Marian Nica, a început o nouă perioadă în cariera Elenei Turcu: una de maturitate, de eleganţă, în care vocea şi mesajul sunt pe primul plan.

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png