Elena Turcu vrea să cucerească Eurovisionul. Îţi place piesa ei?

Ultima actualizare:

    Elena Turcu
Elena Turcu

Cântăreaţa Elena Turcu, pe fostul ei nume de scenă Bijou, speră să dea lovitura la Eurovision şi să câştige selecţia naţională cu o piesă de suflet, plină de mister, în care se poate regăsi orice om care a iubit sau iubeşte cu pasiune.

„The Perfect Fall”, piesa compusă de Navi şi Marian Nica, este o baladă care impresionează tocmai prin sensibilitate şi prin interpretarea delicată, dar hotărâtă a Elenei. La semifinala din 21 ianuarie de la Focşani, Elena va pune accent pe emoţie, sensibilitate şi autenticitate. „Vreau să câştig şi să reprezint România cu un cântec «altfel». Deviza mea pe anul acesta este «simte muzica, iubirea şi urmează-ţi visele... până la Lisabona!»”, ne-a declarat ea cu câteva momente în urmă, în timp ce se îndrepta spre repetiţii.

Elena Turcu s-a făcut cunoscută cu piesele „Imma Show You” şi „Karma”, confirmându-şi talentul de entertainer în numeroase concerte şi emisiuni tv. Odată cu lansarea videoclipului „Another Try” (2015), realizat de Marian Nica, a început o nouă perioadă în cariera Elenei Turcu: una de maturitate, de eleganţă, în care vocea şi mesajul sunt pe primul plan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
image
actualitate.net
image
actualitate.net