Elena Udrea a împlinit 47 de ani și a petrecut la munte, cu iubitul și fiica. Micuța a purtat "mobuți" și geacă de 500 de euro

Ultima actualizare:

    Elena Udrea, alături de Adrian Alexandrov și fiica lor, Eva Mariafoto: Facebook
Elena Udrea, alături de Adrian Alexandrov și fiica lor, Eva Mariafoto: Facebook

Elena Udrea rămâne o împătimită a brandurilor de lux, iar dovadă sunt pozele care par decupate din revistele de modă. Fostul ministru a împlinit 47 de ani pe 26 decembrie și a marcat momentul cu o serie de imagini alături de familie. O placi, n-o placi, n-ai însă cum să nu o observi. Ținutele purtate de ea și de fiica ei au atras atenția în vacanța de la munte.

Elena Udrea, Adrian Alexandrov și fetița lor, Eva Maria (2 ani și 3 luni), au petrecut Crăciunul la munte, unde s-au bucurat de zăpadă. Eva Maria a avut parte și de prima întâlnire cu Moș Crăciun, pe care mama ei a relatat-o pe Facebook: "Prima întâlnire a Evei cu Moșul! A venit greu, cu sania, pentru că la munte e zăpadă. Dar chiar și așa, a adus multe daruri copiilor cuminți. Crăciun fericit, tuturor!"

Eva Maria, prima întâlnire cu Moș Crăciun
Eva Maria, prima întâlnire cu Moș Crăciun

Fiica Elenei Udrea, haine de firmă la doi anișori

A doua zi de Crăciun coincide cu ziua de naștere a Elenei Udrea, iar fostul ministru a ținut să le mulțumească prietenilor virtuali pentru urările primite cu ocazia împlinirii vârstei de 47 de ani. "Ce cadou minunat, de ziua mea! A început o ninsoare de poveste. Vă mulțumesc pentru urări și gândurile voastre bune, care vin să mă bucure și în acest an!", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Eva Maria poartă Moon Boots, probabil cele mai promovate cizme de zăpadă pe Instagram
Eva Maria poartă Moon Boots, probabil cele mai promovate cizme de zăpadă pe Instagram

Ce sunt "mobuții" și de ce costă atât de mult

Pentru ieșirea la zăpadă, fostul ministru al Turismului a ales mai multe ținute, atât pentru ea, cât și pentru fiica ei. Micuța poartă celebrele Moon Boots, care în varianta pentru copii costă 100 de euro, și care sunt nelipsite din pozele influencerelor din România și din străinătate. Poreclite "Mobuți", prin abrevierea numelui original, cizmele butucănoase au împărțit lumea modei în două: unii consideră că sunt urâte, alții, că sunt un must have care îmbină istoria cu moda. "Încălțămintea de pe Lună" a fost creată de designerul italian - Giancarlo Zanatta, inspirat de încălțămintea astronauților, acesta fiind și motivul pentru care, începând cu anul 1978, cizmele se lansează sub denumirea de "Moon Boots".

Însă nici geaca Evei nu este una de neobservat. Trandafirii tropicali sunt indiciul că ținuta aparține brandului Dolce & Gabbana, celebra casă de modă italiană fiind una dintre cele mai exclusiviste din lume. Geaca pentru copii costă 500 de euro pe site-urile de shopping din străinătate.

Elena Udrea nu putea să apară la munte fără o geacă Moncler și nu orice model, ci un Fenis roșu de 2.000 de dolari, după cum se vede pe site-ul oficial al celebrului brand.

Citește și:

Fetița Elenei Udrea a împlinit 2 ani. Iată cum a fost la petrecere! Mama și fiica, în ținute identice, de peste 3000 €

FOTO EXCLUSIV Elena Udrea și fiica, asortate și cochete. Cum le-am surprins pe stradă

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net