Elena Udrea, la plajă cu iubitul și fetița. Cum se relaxează cei trei la malul mării

Ultima actualizare:

    Elena Udrea, la plajă cu logodnicul și fetița lorFoto: Facebook
Elena Udrea, la plajă cu logodnicul și fetița lorFoto: Facebook

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a publicat pe pagina personală de Facebook o fotografie în care apare alături de Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, şi fiica cuplului, Eva Maria, în vârstă de aproape doi ani.

Cei trei se află la plajă, bucurându-se de vremea plăcută de afară, de după perioada ploilor. Elena Udrea a revenit în România în urmă cu un an, după ce a renunțat la statutul de refugiat în Costa Rica, precizând că vrea să-și crească acasă copilul.

Elena Udrea a fost audiată la Curtea de Apel Bucureşti la sfârșitul lunii mai a acestui an, în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009. Aceasta este judecată pentru instigare la luare de mită şi spălare a banilor. 

„Cea mai sigură cale spre inima unui copil este să petreci timp cu el”, a scris iubitul Elenei Udrea în dreptul fotografiei publicate. Adrian Alexandrov, în vârstă de 35 ani, este mai tânăr cu 11 ani decât Elena Udrea, însă aceștia par să se înțeleagă de minune, bărbatul fiindu-i alături fostului ministru al Turismului pe întreaga perioadă grea a sarcinii, când a pierdut unul dintre gemenii cu care a fost însărcinată, dar și în momentul în care aceasta a început să aibă probleme cu legea. Logodnicul Elenei Udrea făcea adesea naveta România-Costa Rica pentru a-i fi iubitei lui aproape. Ulterior, Elena Udrea a fost și arestată.

În prezent însă, familia petrece cât de mult timp posibil împreună, lăsând parcă în urmă încercările prin care a trecut, chiar dacă Udrea este în continuare cercetată penal. Aceștia s-au plimbat pe plajă îmbrăcați lejer, iar micuța lor s-a aflat în centrul atenției amândurora. Zâmbitori, Elena și Adrian Alexandrov au profitat din plin de timpul frumos de afară și s-au aventurat pe litoral. 

Elena Udrea, despre relația cu Adrian Alexandrov

„Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. (..)

Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe  Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. (..)

Eu sunt mult mai permisivă cu ceea ce are voie să facă Eva, mai puțin stresată de tot ce ar putea să fie greșit, îi spun de mult mai puține ori „nu”, sau  aproape deloc. Prefer să comunic cu ea ca și cu un copil mare și mie mi se pare că funcționează, Eva înțelegând și reacționând la tot ce îi spun”, spunea recent Elena Udrea pentru ciao.ro.

image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net