Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au logodit și poartă verighete. Ce le-a spus preotul despre nuntă

Ultima actualizare:

    Elena Udrea și Adrian Alexandrov la botezul fetiței lor, Eva Maria
Elena Udrea și Adrian Alexandrov la botezul fetiței lor, Eva Maria

În trei luni de când a părăsit Costa Rica și a revenit în România, Elena Udrea a reușit să rezolve cele mai importante lucruri. Și-a botezat fetița și se pare că nunta este următoarea prioritate a celor doi. Alexandrov poartă din primăvara acestui an verigheta pe deget.

Relația dintre Elena Udrea (45 de ani) și Adrian Alexandrov (35 de ani) a debutat la finalul lunii iunie 2016, pe când ea se despărțise de Dorin Cocoș. Adrian Alexandrov, frumos, mai tânăr cu zece ani, Elena Udrea, o femeie deșteaptă, cu o carieră controversată în politica românească, însă mai aplecată spre reușitele din plan personal.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au botezat fetița la un an

Deși nimeni nu credea că relația dintre Elena Udrea și Adrian Alexandrov va rezista mai mult de câteva luni, iată că cei doi au făcut pași extrem de mari, iar sentimentele dintre ei s-au dovedit a fi cât se poate de reale. Adrian Alexandrov i-a fost alături Elenei Udrea în cel mai delicat moment din viața ei: după ce a fost închisă! Iată că de atunci au trecut trei ani și trei luni și au realizat lucruri importante împreună. De un an sunt părinții unei fetițe superbe, Eva Maria, pe care au botezat-o vineri, chiar de ziua micuței, și urmează să se căsătorească.

Elena Udrea a purtat inelul de logodnă cu smarald la botezul fetiței
Elena Udrea a purtat inelul de logodnă cu smarald la botezul fetiței

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au inele de logodnă diferite

Elena Udrea și Adrian Alexandrov nu au fixat data nunții, însă s-au logodit și poartă pe inelare bijuterii cu o semnificație importantă. „Este o dovadă de iubire și de respect față de partenera mea”, ar fi spus Alexandrov prietenilor lui. Înainte de a intra în biserică pentru a-și boteza copila, Elenei i s-a făcut o moliftă, iar preotul i-a vorbit despre cât de importantă este taina cununiei, apoi a îndrumat-o să nu neglijeze acest aspect important în viața de cuplu. De când a devenit mamă, Elena Udrea este mult mai atentă în ceea ce privește partea spirituală, așa că este posibil ca în viitorul apropiat cei doi să se căsătorească în biserică.

Citește și:

Cât a costat rochia purtată de Elena Udrea la botezul fiicei. I-a scos în evidenţă bustul generos şi picioarele

Primele imagini de la botezul fetiței Elenei Udrea. Micuța a împlinit azi un an

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net