Elvira Deatcu, un corp de invidiat la cei 51 de ani. Ce face pentru a avea o siluetă ca trasă prin inel: „Mi-e greu să mă relaxez”

Ultima actualizare:

Considerată una dintre cele mai frumoase și mai talentate actrițe românești, Elvira Deatcu reușește să sfideze cu ușurință cei 51 de ani de viață. Modul în care reușește să arate atât de bine, să aibă o siluetă de invidiat și un ten fără imperfecțiuni a stârnit curiozitate în rândul doamnelor, iar acum a venit momentul mult așteptat. Care este secretul frumuseții actriței? 

image

În cadrul celui mai recent interviu oferit presei românești, Elvira Deatcu a dezvăluit întreaga sa rutină de îngrijire: a mărturisit cum își menține silueta și cum reușește să aibă un ten mereu fresh și lipsit de imperfecțiuni. 

Elvira Deatcu: „Ar trebui să dublez activitatea sportivă”

Un stil de viață echilibrat este „cheia” pentru un corp tras ca prin inel, și o piele luminoasă. Actriaț serialului „Clanul” a renunțat la mersul la sala, înlocuind această activitate sportivă cu o altă: Pilates.

„Fac Pilates acasă. Am depășit momentul cu mersul la sală, nu îmi mai place. Sunt perfect conștientă că poate în momentul ăsta al vieții mele, mai mult decât oricând, ar trebui să dublez activitatea sportivă, dar încerc să fac acasă cât pot. Pilates mi se pare cea mai bună variantă pentru mine, pentru femei, în general, pentru că nu vreau masă musculară. Vreau să păstrez un tonus”, a spus Elvira Deatcu, pentru Unica.ro.

„Mi-e greu să mă relaxez”

Elvira Deatcu este încearcă pe cât posibil să aibă un program de somn cât mai corect și sănătos, dar nu reușește întotdeauna și recunoaște acest lucru. Prioritatea sa este aceea de a-și curăța tenul în profunzime, iar atunci când are timp optează pentru a  merge la câte un tratament facial cu vitamine sau masaj. 

„Cred că odihna este extrem de importantă, iar eu la capitolul ăsta, la orele bune de somn, n-am stat bine niciodată. Poate și din pricina profesiei. Rămân foarte înșurubată în povestea spectacolului și mi-e greu să mă relaxez. Mi-e greu, nu pot să mă culc la 10, nici la 11. Ce-am văzut eu la niște femei frumoase și deștepte e că au dormit somnul ăla de calitate”, a mai spus Elvira Deatcu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net