Minune în viața lui Christian Sabbagh. Ce s-a întâmplat cu fiul său, după o intervenție chirurgicală complexă: „E total schimbat”

Ultima actualizare:

Christian Sabbagh și-a deschis sufletul în fața celor de acasă în cel mai dificil moment al vieții sale. În urmă cu doar câteva zile, Jurnalistul de acțiune și prezentatorul știrilor de la Kanal D anunța că se retrage pentru o perioadă de la pupitrul știrilor. Fiul său de aproape 6 ani a fost diagnosticat cu autism și a fost supus recent unei intervenții complicate, în Viena. 

Fiul lui Christian Sabbagh a trecut printr-o operație dificilă / foto: Colaj Click!
Fiul lui Christian Sabbagh a trecut printr-o operație dificilă / foto: Colaj Click!

La scurt timp după operație, micuțul Georges a avut parte de o surpriză de zile mari. Una dintre cele mai dragi persoane din viața lui l-a vizitat pe patul de spital. 

Christian Sabbagh: „Geo e total schimbat”

Recent, pe pagina personală de Facebook, jurnalistul a postat o fotografie de-a dreptul emoționantă în care apare băiețelul său recent operat, și surioara acestuia, care a dorit să-și revadă fratele și să îi fie aproape în tot acest proces de recuperare. 

„Revederea cu surioara lui dragă, după operație. Nu cred că mai are nevoie de comentarii din partea mea. Geo e total schimbat” - a scris jurnalistul, în dreptul imaginii postate cu cei doi copii ai săi. 

„Am văzut aici copii care erau la a treia intervenție”

În urmă cu ceva timp, Christian Sabbagh a dorit să discute deschis pe marginea acestui subiecte sensibil. După ce a anunțat public faptul că cel mic a fost diagnosticat cu autism, acesta a postat pe Facebook un mesaj prin care a explicat faptul că toată operația a fost plătită din banii proprii. 

„Iulia Sabbagh: Bună dimineața! Pentru că situația lui Geo a stârnit curiozitatea multora, vreau să aduc câteva clarificări! Nu fac reclamă nimănui, am plătit această intervenție ca orice alt pacient! Rezultatele autotranspantului depind de foarte mulți factori, vârsta la care se face intervenția, achizițiile copilului până la acel moment contează foarte mult cum, de altfel, contează mult și diagnosticul copilului, pentru că niciun caz nu se aseamănă cu celălalt! Rezultatele depind de cât de afectat este copilul, de la ce scor ATEC se pornește.

Am văzut aici copiii care erau la a treia intervenție și nu vorbeau deloc! Nu vreau să credeți în miracole, orice părinte trebuie să se documenteze înainte și să aleagă ce consideră el că este benefic copilului său! Înainte de intervenție, domnul profesor dr. Kobinia m-a asigurat că rezultatele se vor vedea curând la Geo, pentru că, repet, el avea deja niște achiziții datorită zecilor de ore de terapie pe care le face săptămânal!”, a scris Christian Sabbagh, în cadrul unei postări pe Facebook.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
ionut cercel jpg
cub maria dragomiroiu png
Marian Olteanu Clanul Foto Pro TV JPG
cum arata azi dylan paul conner fiul nadiei comaneci cu bart conner 485788 jpg
larisa udila jpg
emily burghelea
corina bud colaj instagram jpg
Shifty Shellshock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net