Emoționant! Cerere în căsătorie la Insula Iubirii! Ce cuplu a părăsit show-ul

#Insula iubirii
Ultima actualizare:

Unul dintre cele cinci cupluri aduse în Thailanda pentru a-și testa relația a părăsit Insula mai devreme decât era planificat.

Un cuplu a părăsit Insula Iubirii, după o cerere emoționantă în căsătorie Foto: Antena 1
Un cuplu a părăsit Insula Iubirii, după o cerere emoționantă în căsătorie Foto: Antena 1

Momente emoționante la Insula Iubirii. Ultima ediție a început cu o surpriză pentru fani: Un cuplu a beneficiat de o oportunitate unică pe care producătorii o oferă doar o dată într-un sezon.

O șansă unică

Perechea formată din Celia, o frumoasă tânără născută în Nigeria care a venit să studieze medicina în România, și partenerul ei, Bogdan, a avut de ales între a rămâne în Thailanda și a trăi în continuare pe insule separate până la finalul experimentului sau a pleca mai devreme din show. 

În cazul celor doi, iubirea a învins, astfel că, după câteva zile în care timpul s-a scurs cu dificultate pentru cei doi amorezi aflați în imposibilitatea de a comunica unul cu celalălalt, amândoi au decis că, pentru ei, testul relației a luat sfârșit. 

Citește și: Concurenta de la Insula Iubirii care a făcut videochat. Cum a dat-o iubitul ei de gol!

Convins că sentimentele sale pentru Celia sunt reale și că ea e femeia alături de care vrea să-și petreacă restul vieții, Bogdan a cerut o ceremonie a focului specială. 

Un sincer „te iubesc”

În cadrul ceremoniei, cei doi s-au reîntâlnit după cele câteva zile petrecute unul în lipsa celuilalt și au decis de comun acord că a venit momentul să oprească „testul”.

În momentul revederii, spre surprinderea tuturor, Bogdan a îngenuncheat și i-a oferit inelul de logdonă pe care a mărturisit că îl pregătise încă din România. Vizibil emoționată, tânăra nu a stat pe gânduri și a spus „Da”. 

Sunt vedete pe TikTok

Perechea formată din cei doi este foarte populară pe rețelele de socializare, mai ales pe TikTok, unde postează contant clipuri care atrag mii de like-uri. 

Priscilla Celia Oghenovo Ewomazino are 22 de ani și studiază medicina la Sibiu. La finalul studiilor, ea vrea să devină medic ginecolog. 

 Bogdan, viitorul ei soț, are 23 de ani și este student masterand la Managementul Afacerilor în Turism și Servicii. Cei doi au o relație de mai bine de 2 ani. 

Citește și: Atingeri interzise la Insula Iubirii! «Au început să își dea arama pe față»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net