EXCLUSIV Anda Adam și iubitul, pasiune la cote maxime, direct pe plajă. Imagini necenzurate din Mamaia


  Anda Adam și noul iubit s-au răcorit cu șampanie de fițeFoto: Blitz
Anda Adam și noul iubit s-au răcorit cu șampanie de fițeFoto: Blitz

Anda Adam (41 de ani) şi noul iubit nu se mai feresc!Cei doi îndrăgostiţi, care formează cuplul verii, au dat un show fierbinte, în weekend, pe plaja de la Mamaia! Bomba sexy s-a giugiulit non-stop cu noul iubit musculos, în văzul lumii, abuzând de atingeri şi săruturi interzise.

Anda Adam trăieşte o dragoste nebună după despărţirea de soţul ei, Sorin Andrei Nicolescu. Un afacerist din Cluj i-a luat minţile cântăreţei, care nu a anunţat nici acum divorţul de soţul ei. În schimb, cântăreaţa şi-a oficializat în public şi pe reţelele sociale relaţia cu noul iubit, un musculos plin de tatuaje. Anda şi noul iubit îşi trăiesc pasiunea din plin şi în văzul lumii.


  Anda și-a expus bustul siliconat într-un costum minuscul
Anda și-a expus bustul siliconat într-un costum minuscul

Aşa se face că, în weekend, cei doi îndrăgostiţi au fost suprinşi de fotoreporterii Click!, pe plaja de la Mamaia, în ipostaze demne de filmele pentru adulţi. Tunată toată, Anda Adam este o adevărată bombă sexy la 41 de ani, aşa că îşi permite să poarte costume de baie minuscule.

Fostul soţ: «Anda este liberă să facă ce vrea!»


  Noul iubit s-a jucat cu sânii vedetei
Noul iubit s-a jucat cu sânii vedetei

Nici cu iubitul plin de muşchi şi tatuaje nu ne este însă ruşine. Cei doi îndrăgostiţi au încins, pur şi simplu, plaja de la Mamaia, fiind surprinşi în momente din cele mai intime. Aceştia au dat frâu liber pasiunii care îi leagă şi au trecut la atingeri şi săruturi interzise. Afaceristul din Cluj este topit după cântăreaţă, pe care a acoperit-o cu sărutări fierbinţi din cap până în picioare. Nu au scăpat de atingerile îndrăzneţe ale bărbatului nici sânii siliconaţi ai Andei, care stăteau să sară din sutienul minuscul.


  Anda Adam și noul iubit, sărutări fierbinți pe plajă
Anda Adam și noul iubit, sărutări fierbinți pe plajă

Mariajul dintre Anda Adam (41 de ani) şi Sorin Andrei Niculescu a ajuns la final! Sorin Niculescu, a confirmat, recent, separarea de Anda Adam, care s-ar părea că s-a produs  în urmă cu doi ani.“Orice om e liber să facă ce vrea cu viaţa lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o şi nu am să o fac niciodată. Ce contează ce probleme avem noi? Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viaţa ei. Are tot dreptul şi merită orice îşi doreşte. Cred că acum este şi puţin dezorientată şi, oricum, trecem cu toţii printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit, care m-a ajutat în viaţă şi, cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Şi, mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a declarat Sorin Niculescu , la Antena Stars.

Anda Adam, căsnicie de 6 ani


  Anda Adam a pus punct mariajului cu Sorin Nicolescu
Anda Adam a pus punct mariajului cu Sorin Nicolescu

Nunta Andei Adam cu Sorin Niculescu a avut loc pe 7 iunie 2015, cei doi formând unul dintre cuplurile cele mai reuşite ale momentului. După o căsnicie de 6 ani, au ajuns la final de drum. Anda şi Sorin au împreună o fetiţă, Eveline, în vârstă de 6 ani.

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
foto 1  Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
masina culita jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
7538113 jpg
Oraș plutitor Foto AT Design Office via The sun webp
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg