EXCLUSIV Andreea Bănică, afacere colosală pe Litoral! Și-a vândut vila din Eforie și își face super hotel

Ultima actualizare:
Artista şi soţul ei investesc în afaceri de dragul copiilor
Artista şi soţul ei investesc în afaceri de dragul copiilor

Solista Andreea Bănică (41 de ani) s-a despărţit cu greu de superba vilă din Eforie Sud, pe care a vândut-o cu peste 200.000 de euro. Ea a investit banii într-un hotel care se construieşte la malul mării. Inau­gurarea va avea loc, cel mai probabil, la vară.

E pe cai mari atât în lumea muzicii, cât şi în afaceri. Andreea Bănică şi soţul ei, impresarul Lucian Mitrea (41 de ani), investesc în turism. Reporterii Click! au aflat că solista şi-a vândut vila de la mare, în care a locuit 16 ani, pentru a construi un hotel la Eforie, a cărui inaugurare va avea loc anul viitor.  Celebrii soţi au obţinut pe casă 200.000 de euro, adică dublu faţă de cât au investit, aşa că se pricep de minune la afaceri. Casa a fost construită pe o suprafaţă de 410 mp şi are o curte de 300 mp, şase camere, cinci băi, o bucătărie imensă, două terase, un balcon şi un garaj cu trei locuri.

Şi-a vândut vila de la Eforie Sud cu 200.000 de euro
Şi-a vândut vila de la Eforie Sud cu 200.000 de euro

Andreea a vrut să vândă vila complet mobilată şi utilată, ceea ce a şi reuşit, deşi despărţirea de această casă de vacanţă a întristat-o, căci a lăsat acolo un munte de amintiri: „Momentan se lucrează la hotel şi are 80 de camere. Visul Andreei, pe care îl ştiu cunoscuţii ei, era să îşi ridice un hotel pe faleză, în Eforie. Să fie un loc al ei unde să vină oamenii şi să se simtă bine. Pentru acest vis solista şi-a investit banii pe care i-a avut şi pentru care şi-a vândut casa natală. Acum merge doar la sora ei sau la cunoscuţii de acolo, însă când se va termina hotelul va avea unde să tragă şi să se simtă ca acasă”, ne-au povestit surse apropiate vedetei.

Ovidiu Komornyik  are un hotel la Vama Veche
Ovidiu Komornyik  are un hotel la Vama Veche

Anul trecut, Andreea a prezentat o emisiune muzicală la TVR, „Întrecerea starurilor”, prilej de a-şi spori contul cu o sumă frumuşică. În plus, anul acesta, de Revelion, ea are din nou agenda plină. Va cânta într-un complex de săli de evenimente de la Băile Felix, având nu mai puţin de şapte spectacole în noaptea dintre ani. Vedeta ne-a confirmat că de această dată va merge cu soţul ei, dar şi cei doi copii ai lor, Maria Sofia (10 ani) şi Noah Andrei (3 ani). Noaptea dintre ani îi va prinde în familie şi aşa vor fi tot anul.  Dar şi alte vedete se ocupă în sezonul estival de confortul turiştilor.

Grig Chiroiu deţine o pensiune la Olăneşti
Grig Chiroiu deţine o pensiune la Olăneşti

Ovidiu Komornyik  (50 de ani), celebrul cântăreţ, îşi mută reşedinţa la Vama Veche, de mai bine de patru ani, de când şi-a înălţat hotelul de lux, “Casa OK by Ovo”.  El nu e unicul acţionar al hotelului, inaugurat în 2015, şi despre care apropiaţii lui susţin că ar valora un milion de euro. Hotelul are 18 camere duble, 3 apartamente, piscină exterioară, trei terase restaurant, foişor în grădină, acces la plajă privată cu baldachine si şezlonguri, la 10 m de locaţie, pe ţărmul mării. Iar Grig Chiroiu (49 de ani) deţine, de 12 ani, o pensiune la Olăneşti, cu 12 camere. Contactat de Click!, Grig Chiroiu ne-a mărturist că e mulţumit de felul în care îi merge afacerea. „Am făcut un calcul că o persoană ar scoate din buzunar 300 de lei pe zi. În această sumă e inclusă şi masa. Meniul e unul destul de variat, de la mâncăruri tradiţionale până la unele destul de sofisticate, cum ar fi somon, piure în trei culori, calamari şi multe altele. Toată pensiunea e rezervată deja pentru Sărbătorile de Iarnă încă din septembrie de un grup din Bucureşti, aşa că nu mai avem locuri libere”. 


  Grig Chiroiu deţine o pensiune la Olăneşti
Grig Chiroiu deţine o pensiune la Olăneşti
image
image
image
image
image
image
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png
banner georgiana lobonț png