EXCLUSIV Andreea Bănică, rușinată de pozele din Playboy: «Mi-au scos bikinii în photoshop»

Ultima actualizare:
Andreea Bănică, într-o ipostază fierbinte, în vacanţă
Andreea Bănică, într-o ipostază fierbinte, în vacanţă

Dezvăluiri surprinzătoare ale Andreei Bănică despre pictorialul realizat în urmă cu nouă ani pentru revista Playboy! Artista a declarat, la Click! Live, că a fost nevoie de multă muncă de convingere din partea soțului și a tatălui ei pentru a poza goală. Mai mult, se pare că Andreea nu s-a dezbrăcat chiar de tot, cum se înțelegea din pozele din revistă. ”Mi-au scos bikinii în photoshop”, a recunoscut artista în exclusivitate pentru Click!

Andreea Bănică a mărturisit că s-a hotărât foarte greu să accepte propunerea de a poza goală în cunoscuta revistă pentru bărbați. Totul s-a întâmplat când solista era pe val cu Exotic, prima trupă de fete din România.

”Inițial n-am vrut să pozez. Eu nu făcusem niciodată plajă topless până atunci, deși am fost crescută la mare, la Techirghiol. La mine ea așa, totul până la lenjeria intimă. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop”, a dezvăluit Andreea pentru Click!

Deși din imagine se înțelege altceva, Andreea Bănică nu și-a scos bikinii la ședința foto pentru Playboy
Deși din imagine se înțelege altceva, Andreea Bănică nu și-a scos bikinii la ședința foto pentru Playboy

Pictorialul i-a adus, într-adevăr, foarte multe beneficii Andreei, chiar dacă prima și cea mai neașteptată consecință a fost destrămarea trumei Exotic. Andreea a început să cânte cu Cristina Rus, iar apariția în Playboy, în prima lună a anului 2001, le-a adus fetelor foarte multe concerte. ”Venea lumea cu revista pentru autografe, iar mie îmi era foarte rușine”, a declarat Andreea.

Numărul din Playboy cu Andreea Bănică pe copertă a apărut pe piață în ianuarie 2001
Numărul din Playboy cu Andreea Bănică pe copertă a apărut pe piață în ianuarie 2001

De altfel, imediat după apariția numărului cu pricina pe piață, Andreea a refuzat să mai iasă din casă timp de trei zile. ”Când a apărut revista mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă. Eu sunt foarte rușinoasă. Totul până la lenjeria mea intimă”, a recunoscut Andreea.

Andreea Bănică: ”A fost una dintre cele mai mari sume plătite de Playboy”

Și în plan financiar, pictorialul a fost un succes pentru Andreea. Chiar dacă onorariul rămâne unul confidențial, artista a primit suficienți bani cât să-și cumpere, la vremea respectivă, ceva de mare valoare. ”Revista mi-a adus foarte mult succes, aveam multe concerte, lumea venea cu revista la semnat. Și cred că a fost una dintre cele mai mari sume oferite de Playboy. M-a ajutat la vremea aceea să iau ceva ce am și astăzi, un apartament.”

Andreea Bănică: ”Îmi place mai mult de mine dezbrăcată acum”

La 41 de ani, cu doi copii, Andreea recunoaște că se simte mult mai bine în pielea ei de acum. ”La apariția mea în Playboy, nu eram așa de dezvoltată. Sinceră să fiu, îmi place mai mult de mine astăzi dezbrăcată decât îmi plăcea atunci. M-am schimbat mult de atunci, m-am dezvoltat fizic și am crescut mult de atunci, mintea mea e diferită acum”, a explicat Andreea. Dovadă că așa stau lucrurile sunt imaginle foarte sexy publicate de Andreea pe rețelele sociale. ”Îmi spune multă lume că poate mă îmbrac prea sexy pentru vârsta mea, că sunt mamă, am doi copii, dar știți ceva, voi purta minijup cât voi arăta bine.”

Andreea Bănică (mijloc), alături de Julia Jianu (stânga) și Claudia Pătrășcanu (dreapta), pe vrema când cântau împreună
Andreea Bănică (mijloc), alături de Julia Jianu (stânga) și Claudia Pătrășcanu (dreapta), pe vrema când cântau împreună

Pozele din Playboy au dus la detrămarea trupei Exotic

Andreea Bănică a lămurit, după nouă ani, scandalul care a însoțit destrămarea trupei Exotic. Artista a subliniat că hotărârea de a rupe trupa le-a aparținut în totalitate colegelor ei, Claudia Pătrășcanu și Julia Jianu, și are legătură cu decizia ei de a poza în Playboy. ”Fetele au considerat că e o chestie care nu le avantajează pe ele și au decis singure, fără să-mi spună nimic. M-am trezit dimineața, pe toate posturile de televiziune se spunea că trupa Exotic s-a spart, iar eu nu știam nimic. Fetele n-au suportat ce am făcut eu, au vrut să cânte singure, au mers în paralel cu mine”, a declarat Andreea Bănică la emisiunea Click! Live, transmisă pe pagina noastră de Facebook.


    Andreea Bănică (mijloc), alături de Julia Jianu (stânga) și Claudia Pătrășcanu (dreapta), pe vrema când cântau împreunăfoto: arhivă personală
Andreea Bănică (mijloc), alături de Julia Jianu (stânga) și Claudia Pătrășcanu (dreapta), pe vrema când cântau împreunăfoto: arhivă personală

Andreea a resimțit foarte dur această decizie a colegelor ei de trupă, mai ales că impresia generală a rămas că ea a fost cea care și-a dorit să pună capăt colaborării și să meargă pe cont propriu. ”Se scria că noi eram vinovați, eu și soțul meu, care era impresarul trupei. Culmea, ele îl aleseseră, nu eu”, a explicat Andreea. Carierele fetelor au evoluat în paralel, în perioada următoare, Andreea a cântat cu Cristina Rus în trupa Blondy, iar Claudia și Julia au format trupa Sexxy.

Citește și:

Cele mai sexy coperte Playboy. Radu Mazăre cu femei goale, Anda Adam fără silicoane, Loredana, record de tiraj

Andreea Bănică, taxată dur pentru cea mai sexy poză. "Mi-am schimbat părerea despre tine"

Andreea Bănică e sexy-mama, în costum de baie, la malul mării

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Victoria Kahl jpg
image
image
image
image
image
image
banner Connect-R
Emilia Ghinescu. Sursa foto: Click!
cub corina caragea png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu
actorul Constantin Rauţchi FOTO Facebook png
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
image png
babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net