EXCLUSIV Bombă! Ioana și Ilie Năstase, divorț cu scandal după "ploaia de palme"? "Marți depune actele la tribunal"


    Ioana și Ilie Năstase au făcut cununia religioasă în iunie 2020foto: arhivă personală
Ioana și Ilie Năstase au făcut cununia religioasă în iunie 2020foto: arhivă personală

Divorțul dintre Ioana și Ilie Năstase era o chestiune de zile, după ruptura care s-a produs între ei din cauza episodului violent din luna ianuarie. Click! a aflat că bruneta nu mai rezistă în căsnicie și este decisă să pună punct. S-ar fi lovit însă de o problemă din partea celebrului soț: acesta ar vrea separare în instanță, nu la notar, pe cale pașnică.

"Da, Ioana divorțează. Mâine va depune actele de divorț. Nu se va întâmpla la notar, așa cum era de așteptat. Lucrurile au luat o turnură urâtă între ei și au decis să o facă la tribunal. Ioana a sperat că se vor îmbunătăți lucrurile, însă s -u înrăutățit. Ea este foarte hotărâtă. A vorbit azi cu Ilie și l-a întrebat unde își dorește să divorțeze, iar el a răspuns ferm: la tribunal. Ea nu și-a dorit să ajungă acolo, se putea într-un mod civilizat, dar, din păcate, nu e așa", au declarat, pentru Click!, surse apropiate familiei Năstase. Pe data de 6 iunie 2020, Ioana şi Ilie s-au căsătorit religios la Techirghiol, iar naşi le-au fost Ciprian Marica şi soţia sa, Ioana. Cununia civilă au făcut-o cu un an înainte, în luna aprilie. De atunci, divorțul a apărut de mai multe ori în discuție, ca soluție la problemele lor.

Ioana Năstase a sunat la 112 ca să scape de bătaie

Ioana Năstase (45 de ani) își va aminti data de 8 ianuarie mult timp de acum încolo. În acea zi, Ioana a încasat o bătaie de la soţul său, Ilie Năstase (74 de ani), astfel încât a fost nevoită să apeleze la numărul de Urgenţă 112 ca să poată scăpa în siguranţă. Scena s-a petrecut în Complexul Stejarii, unde obişnuiau să locuiască atunci când veneau în Bucureşti.

"Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi... am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, a declarat Ioana, pentru Click!, la momentul respectiv.

Citește și:

EXCLUSIV Ioana Năstase: «M-am trezit într-o ploaie de palme. Nu ştiam dacă mai ies vie!» Detalii șocante despre bătaia încasată

Ilie Năstase, după episodul violent: «M-am împăcat cu Ioana». Soția lui neagă și îi dă replica

Ilie Năstase, declarație de dragoste ca să-și împace soția după "ploaia de palme". Cu ce poză l-a "încins" Ioana

EXCLUSIV Cum și-a împăcat Ilie Năstase soția după "ploaia de palme". "Eu l-am iertat!". Nasty, ca pe podium la întâlnire

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub smiley png
cub theo rose png
cub mircea bravo png
cub claudia pavel cream png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
image
image
image
image
image
image
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg
312433678 1116697535682926 7196643529606951916 n jpg