EXCLUSIV Ce bine se ține Tăndărică la 65 de ani! E as și la tobe, și la modă

Ultima actualizare:

    Ovidiu Lipan Ţăndărică  se îmbracă mai bine decât  mulţi tineri din showbiz.  În plus, are şi atitudine
Ovidiu Lipan Ţăndărică se îmbracă mai bine decât mulţi tineri din showbiz. În plus, are şi atitudine

Mulţi îl invidiază şi ar vrea să fie ca el. Ovidiu Lipan Ţăndărică se simte şi arată extraordinar de bine la 65 de ani, are poftă de viaţă şi umor cât cuprinde. “Îmi plac femeile cu fundul ca violoncelul”, ne declara el. Iată că fotografiile surprinse de Click! dovedesc că, pentru unii, vârsta e doar un număr în buletin.

Are aproape 5 decenii de carieră, dar Ovidiu Lipan Ţăndărică (65 de ani) rămâne un artist modern, care poate fi oricând difuzat la radio. Nimeni nu a găsit elixirul tinereţii, dar Ţăndărică pare veşnic tânăr. ”Trăiesc într-o lume paralelă cumva şi mă simt foarte bine pedalând între două lumi, încercând să găsesc realitatea. Cu alte cuvinte, nu am timp să îmbătrânesc. Am o energie care mă propulsează în viitor. Mă învârt printre tineri şi asta contează enorm”, spunea artistul într-un interviu pentru Click! Cunoscut pentru talentul artistic, încă din adolescenţă, iar mai târziu pentru relaţia amoroasă de notorietate în Epoca de Aur, cu interpreta Corina Chiriac, Ovidiu Lipan are şi acum un şarm aparte.


    Când se încălzeşte afară, toboşarul scoate decapotabila din garaj
Când se încălzeşte afară, toboşarul scoate decapotabila din garaj

Cu o alură tinerească, cu zâmbetul pe buze, Don-Juanul anilor ’70 atrage şi acum femeile ca un aspirator, mai ales că, pe timp de vară, circulă într-un Audi decapotabil, aşa că n-ai cum să nu-l remarci. Fotoreporterii Click! l-au surprins într-una dintre cele mai bune zile ale lui, când părea dat jos de pe podium: pantaloni albi, dintr-un denim subţire, cămaşă de blugi, un pulover aruncat cu nonşalanţă pe umeri, adidaşi moderni, purtaţi cu şosetuţă scurtă, o geantă de umăr şi o mulţime de accesorii (cercei, inele, ochelari, ceas). Ţăndărică a făcut ravagii în zona Aviatorilor şi când a făcut piaţa, şi când a făcut ture cu bolidul lui decapotabil. 

Celebrul baterist a avut o viaţă plină. La 9 ani cânta deja într-o trupă, Crystal (Club 69), iar la 11 ani dădea lecţii de acordeon, pentru 50 de lei pe oră. Cu “Roşu şi Negru” a cântat în perioada 1966-1975, iar cu “Phoenix”, începând cu anul 1975. Pe mama băiatului său, Alexander, a cunoscut-o pe când avea 35 de ani, însă s-au despărţit din cauza profesiilor. Ea, scriitoare, a rămas în Germania, cu fiul lor, iar Ţăndărică s-a întors în România. 

Adrian Sârbu şi Cristina Iacob, pe bulevard, ca pe podium


    Adrian Sârbu  şi iubita lui,  regizoarea  Cristina Iacob
Adrian Sârbu şi iubita lui, regizoarea Cristina Iacob

Sunt o adevărată apariţie şi datorită diferenţei de vârstă dintre ei, dar şi pentru modul în care se îmbracă. Fostul boss PRO TV Adrian Sârbu (63 de ani) şi regizoarea Cristina Iacob (29 de ani) reuşesc să capteze atenţia nu doar la evenimente mondene, ci şi pe stradă, la o simplă plimbare. Cei doi sunt împreună din 2012, nu sunt darnici cu detalii intime, însă nici nu se feresc de ochii curioşilor. Fotoreporterii Click! i-au surprins mai demult la o plimbare în zona Grădina Icoanei din Bucureşti şi au atras atenţia cu ţinutele lor. Tânăra purta o fustă mini roz-bombon, tenişi aurii, şosete roz şi o geacă gri-petrol, iar domnul Sârbu n-a fot nici el mai prejos. Magnatul a ieşit la plimbare în pantaloni albi, pantofi sport turcoaz, care se asortau perfect cu dungile de pe geaca de fâş.

Ion Haiduc ţine pasul cu iubita mai tânără cu 42 de ani


    Ion Haiduc  şi Alexandra  Agavriloaie
Ion Haiduc şi Alexandra Agavriloaie

Actorul Ion Haiduc, un şarmant peste care anii trec frumos, este şi el adeptul unui stil vestimentar tineresc. Asta poate şi pentru că are alături o iubită tânără, care s-a remarcat recent la emisiunea “Bravo, ai stil!” (Kanal D).


    Ion Haiduc,  cu adidaşi  roşii
Ion Haiduc, cu adidaşi roşii

Între Ion Haiduc (70 de ani) şi Alexandra Agavriloaie (28 de ani) e o diferenţă de vârstă de 42 de ani, însă îi leagă dragostea şi pasiunea pentru actorie. Alexandra este şi ea actriţă, iar în 2012 a interpretat-o pe măicuţa Eudoxia, în lung-metrajul lui Cristian Mungiu, “După dealuri”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net