Exclusiv! Ce jurat a câştigat «Chefi la cuţite», sezonul șase!

image
Cei trei jurați de la Chefi la cuțite

Antena 1 a încheiat filmările pentru sezonul 6 al emisiunii gastronomice „Chefi la cuțite” și s-a stabilit cine a câștigat. Click! a aflat care dintre chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu a ieșit victorios, după ce bonus cardurile primite de cei trei jurați au produs mişcări de trupe.

Sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuţite” se difuzează la Antena 1 de două ori pe săptămână, luni şi marţi, având-o în continuare ca prezentatoare pe fermecătoarea Gina Pistol. De această dată, în show-ul gastronomic s-au introdus reguli noi, iar chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu au avut parte de bonus carduri şi cuţite de aur oferite lor şi concurenţilor.

image
Valentin Dumitrescu (primul din stânga) și Silviu Nedelea (al doilea din dreapta) sunt concurenții pe care Sorin Bontea "i-a furat" de la Florin Dumitrescu

Sorin Bontea a câștigat „Chefi la cuțite” datorită bonus cardurilor

Filmările s-au terminat deja şi câştigătorul marelui premiu de la „Chefi la cuţite” a fost stabilit. Click! a aflat că sezonul acesta ar fi fost câştigat de chef Sorin Bontea. El a avut cei mai buni bucătari, unii fiind „împrumutaţi” de la „concurenţă”. Din păcate pentru Florin Dumitrescu, Sorin Bontea a apelat la bonus cardurile primite şi i-a „suflat” şi doi concurenţi de bază, pe Valentin Dumitrescu şi Silviu Nedelea, care alături de Mihai Munteanu Munti au format o echipă foarte puternică. Unul dintrei cei trei ar fi plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro.

image
Echipa câștigătoare. La unul dintre ei va merge marele premiu

Concurenţii care au migrat invers, din echipa lui Bontea în cea a lui Dumitrescu, au fost eliminaţi pe rând. La „Chefi la cuțite”, unul dintre concurenţii „furaţi” de Sorin Bontea de la chef Florin Dumitrescu a fost Silviu Nedelea, un cunoscut chef. În urmă cu ceva timp, Silviu a fost vedetă Prima TV, la emisiunea gastronomică „Flavours, trei bucătari”, din care a făcut parte şi chef Foa, alias Florin Scripcă. Silviu este expert în bucătăria asiatică şi are experienţă vastă în gastronomie.

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
tren cersetori pitesti foto primaria pitesti jpg
Stalp curent electricitate energie electrica FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png