EXCLUSIV Ea se ocupă de fundul Biancăi Drăgușanu! Cum i-a făcut posteriorul sexy

image
Bianca Drăgușanu, la sală, alături de instructoarea ei, Dianesa Preda

Se poartă fundul bombat! Cu cât este mai mare și mai sexy cu atât atrage priviri. Unele vedete se operează și își pun silicon în fese, în timp ce altele muncesc din greu la sală. Este și cazul Biancăi Drăgușanu. Antrenoarea ei ne-a povestit cum a reușit să-i dea o formă a la Kim Kardashian.

Are o talie de viespe, brațe bine lucrate și un fund bombat. Dar trupul de vis nu l-a obținut oricum. Dianesa Preda (33 de ani), cea care o antrenează pe Bianca Drăgușanu (37 de ani) la World Class Upground, din Capitală , ne-a povestit că vedeta are un regim alimentar strict și face sport aproape în fiecare zi.

”Orice client care vine la mine primește în primul rând un plan de masă personalizat. Dacă nu mănâncă sănătos, nu are rezultate oricât de multă sală ar face”, spune tânăra, care, de curând, a obținut titlul de campion național, secțiunea bikini fitness.

Înainte să se apuce de sală, Bianca se înfometa ca să-și mențină silueta, dar iată că de când a intrat pe mâna unui antrenor are câte cinci mese pe zi.

”Micul dejun este foarte important și nu trebuie să lipseacă. De acolo ne luăm energia. Bianca mănâncă o omletă făcută din albușuri, cu brânză slabă sau șuncă de curcan, după care are o gustare: fie o banană, fie un iaurt grecesc cu 2% grăsime. Prânzul este format dintr-o carne slabă cu salată, nu ciorbă sau supă, urmează o altă gustare, înainte de antrenament mănâncă o bucată de orez expandat cu 10 grame de unt de arahide, pentru energie, și seara un pește alb cu legume. Importantă este apa. Eu, una, beau opt litri”, ne-a mărturisit Dianesa.

image
Dianesa Preda ne arată unul dintre exercițiile pentru fund, pe care le face cu Bianca Drăgușanu la antrenament

Bianca Drăgușanu nu știe câte kilograme are pentru că nu se cântărește, dar dacă îi place cum arată în oglindă este tot ce contează.

image
Dianesa Preda are 52 kg și este un pachet de mușchi. Ea lucrează zi de zi la sala, timp de 4 ore

Și cum vrea să aibă un fund bombat și sexy, vedeta face din greu exerciții pentru fesier, timp de o oră și jumătate.

”În trei antrenamente din cinci își lucrează fundul, care acum arată senzațional, iar la final face câte 300 de abdomene. Vine la sală cinci zile pe săptămână, mai puțin în weekend, și îi place. La început mai comenta, spunea că o doare spatele”, povestește, zâmbind, Dianesa.

Frumoasa brunetă are 30 de clienți pe care-i antrenează la World Class Upground, unde 20 de ședințe personale costă 366 de euro. ”Sculptează” trupuri și online, iar acolo este mai ieftin:150 de euro.

image
Bianca Drăgușanu se mândrește cu fundul ei bombat

Mai multe informații despre ea găsiți pe site-ul dianesadarlings.com.

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
iulia albu
simona gherghe
Atac nuclear FOTO Shutterstock
comisia europeana
image
image
image
image
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif