EXCLUSIV Elena Udrea, senzații tari la pădure, cu iubitul, fiica și mama. Eva Maria poartă haine de firmă de la 2 ani

Ultima actualizare:
Elena Udrea și Adrian Alexandrov la botezul fetiței lor, Eva Maria
Elena Udrea și Adrian Alexandrov la botezul fetiței lor, Eva Maria

Anul trecut pe vremea aceasta, Elena Udrea avea încă statut de refugiat în Costa Rica și nu se gândea decât cum să-și reîntregească familia. Acum recuperează timpul pierdut și nu se mai dezlipește de iubitul cu 11 ani mai tânăr, de fiica lor, Eva Maria, și de mama ei, care i-a fost de mare ajutor în toată această perioadă. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe toți la pădure, la Balotești, într-un celebru parc de aventură.

Weekend blând de iunie, oameni dornici să evadeze în natură, după două luni grele de izolare, aer curat și multă “apropiere” socială, nicidecum distanțare, așa cum ar trebui și cum recomandă autoritățile. Așa a fost atmosfera la parcul de aventură Edenland, din Balotești, Ilfov, în ziua în care am surprins-o pe Elena Udrea (46 de ani), însoțită de cele mai importante persoane din viața ei: fiica Eva Maria (un an și 9 luni), iubitul Adrian Alexandrov (35 de ani) și mama Maria Veliceasa.

La Curtea de Apel, Elena Udrea a purtat o ținută cuminte
La Curtea de Apel, Elena Udrea a purtat o ținută cuminte

Ținuta fetiței costă 250 de dolari

Cei trei adulți nu au mișcat în front în fața prințesei familiei, care pare de mică obișnuită cu luxul, căci ținuta pe care o purta, tricou și jeanși Moschino, costă cât 15 baxuri de pamperși. Am găsit hăinuțele pe site-ul oficial al celebrului brand italian, la prețul de 90 de dolari-tricoul și 160 de dolari-jeanșii. Nu ne mirăm însă că luxul se transmite din generație în generație, căci și Elena Udrea este o consumatoare înrăită a produselor de firmă. De data aceasta, la pădure, fostul ministru al Turismului (2008-2012) a preferat să-și etaleze mai degrabă formele decât brandurile.


    Familia completă a Elenei Udreafoto: BLITZ
Familia completă a Elenei Udreafoto: BLITZ

Tricoul alb, nici prea strâmt, nici prea larg, a pus în evidență bustul generos, iar jeanșii mulați au fost o adevărată ispită pentru toți bărbații care se aflau în zonă. Adrian Alexandrov a purtat haine de vară, în culori deschise, la fel și mama Elenei Udrea. Aceasta din urmă s-a jucat în permanență cu un balon, împreună cu adorabila nepoțică, Eva Maria fiind prea micuță pentru a face trasee în copaci sau pentru a se da cu tiroliana.

Bunica și nepoata s-au jucat în permanență cu balonul
Bunica și nepoata s-au jucat în permanență cu balonul

Când nu e la distracție, umblă prin instanțe

Când nu se află cu familia, în ipostaze atât de relaxate, Elena Udrea face drumuri pe la instanțele de judecată. Pe 19 mai, Elena Udrea, condamnată definitiv la şase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, s-a prezentat la Curtea de Apel Bucureşti pentru un nou termen în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009, unde este judecată împreună cu Ioana Băsescu şi Dan Andronic, consultant politic pe vremea respectivă. Fostul ministru al Dezvoltării este judecată pentru instigare la luare de mită şi spălare a banilor.

Familia completă a Elenei Udrea
Familia completă a Elenei Udrea

Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea

Adrian Alexandrov este cu 11 ani mai tânăr decât Elena Udrea. Bărbatul a fost manechin de când avea 18 ani, iar acum lucrează ca broker imobiliar. La sfârşitul anului 2018, el şi-a extins afacerile şi a cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o unei reţele de renume internaţional. În anul 2018, a tranzacţionat proprietăţi de aproximativ 4 milioane de euro. Atunci când a fost întrebat care este reţeta succesului său, iubitul Elenei Udrea a răspuns simplu: ”Cu multă muncă şi răbdare, totul este posibil”.

Elena Udrea și-a etalat formele în parcul de aventură de la Balotești
Elena Udrea și-a etalat formele în parcul de aventură de la Balotești

Şi-a botezat fiica în ziua în care a împlinit un anişor

Pe data de 20 de septembrie 2019, Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au botezat odorul. Au ținut ca evenimentul să aibă loc la acea dată, întrucât micuța Eva Maria a împlinit un anișor. Așa că a fost o zi cu semnificație dublă pentru părinți. Botezul a  avut loc la Mănăstirea Cașin din București, iar petrecerea s-a desfășurat la un restaurant la care au venit doar prietenii foarte apropiați, printre care și familia Băsescu. Elena a adus-o pe fiica sa pe lume după multe eforturi și tratamente de fertilizare. Micuța s-a născut la o clinică din Costa Rica, iar la scurt timp Elena a fost încătușată de autoritățile de acolo.

Citește și:

FOTO EXCLUSIV În instanță măicuță, pe stradă puicuță! Elena Udrea s-a întors la ținutele de 10.000 de euro

FOTO EXCLUSIV Elena Udrea și fiica, asortate și cochete. Cum le-am surprins pe stradă

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net