Exclusiv! Ginerică a cincea oară! Ilie Năstase a stabilit data nunţii

image
Ilie Năstase şi Ioana Simion sunt împreună de câteva luni şi se înţeleg de minune

Se însoară pentru a cincea oară! După 8 ani de mariaj tumultuos între Brigitte (41 de ani) şi Ilie Năstase (72 de ani) şi un divorţ tacit de doar 10 minute, acum 5 luni, renumitul tenisman o ia de soţie, cu acte, pe actuala iubită, Ioana Simion (43 de ani).

Brigitte e istorie pentru Ilie Năstase care a hotărât să înceapă o nouă viaţă. În doar câteva luni, Ioana Simion l-a convins să o ducă la altar. „Nu mă împac cu Brigitte, eu am divorţat şi acum sunt bine cu femeia de lângă mine. În iunie ne vom şi căsători”, a declarat Ilie Năstase în exclusivitate pentru Click!.

image
Omul de afaceri i-a luat iubitei un bolid de la firma “fratelui” său, Ion Ţiriac

Totodată, actuala parteneră a lui Nasty ne-a mărturisit că se simte împăcată şi sigură pe sine în actuala relaţie. „Am tot respectul pentru Brigitte, chiar dacă nu o cunosc. Din câte ştiu, ea nu l-a mai căutat deloc pe Ilie. Şi dacă l-ar căuta, nu aş fi deranjată. Nu poţi ţine un bărbat cu forţa lângă tine dacă el nu vrea”, a declarat Ioana Simion pentru Click!. Nici Ioana nu este la prima relaţie cu un bărbat celebru. Înainte de Ilie Năstase constănţeanca s-a iubit şi cu Nick Rădoi, miliardarul american de origine română. Ioana Simion a învăţat din această experienţă şi a respectat anumite reguli în povestea cu tensimanul. „Nu mă mut la Ilie, am vorbit despre acest lucru şi am stabilit să stăm şi la Constanţa, şi la Bucureşti. Eu la Constanţa am casa şi copilul de care sunt foarte ataşată. Nu cred că pot vorbi despre o mutare definitivă la Bucureşti. Am hotărât să facem naveta, astfel că atunci când ne plictisim, să dăm o fugă până la marea de care sunt îndrăgostită, apoi să vin în Bucureşti”, declara iubita lui Ilie Năstase, pentru Click!, în octombrie 2018.

image
Îndrăgostiţii au “repetat” căsătoria, alături de primarul Gheorghe Baciu din Slănic Moldova

La 12 zile de când a devenit bărbat liber şi în acte, Ilie Năstase a integrat-o în viaţa lui de parcă i-ar fi fost dintotdeauna soţie. I-a dat cheile de la vila lui din Dorobanţi şi de la maşină şi a lăsat toată averea pe mâna ei, pentru că nu mai exista cale de împăcare între el şi Brigitte. Degeaba, a bătut în retragere bruneta din Timişoara la semnarea actelor de divorţ.

„Nu am vrut să mai divorţez de Ilie, însă el m-a sunat în noaptea de dinaintea divorţului, la ora 2.00, şi m-a rugat frumos să îl iert şi să încheiem totul. Pentru că a întâlnit şi el o fată şi vrea să înceapă o viaţă nouă şi să fie liniştit şi fericit. M-au atins vorbele lui şi am hotărât cu avocatul să ducem acţiunea până la capăt. Eu şi Ilie suntem oficial divorţaţi”, declara Brigitte pentru Click!.

Cinci copii, 4 fete şi un băiat, din trei căsnicii

image
Nicholas (31 de ani), fiul înfiat

Ilie Năstase are 5 copii, din 3 căsnicii, fostul mare tenisman fiind tatăl a 4 fete şi al unui singur băiat. Nathalie (42 de ani) a fost născută de prima soţie, belgianca Dominique Grazia, în mariajul dintre 1972 şi 1980. Ilie şi-a refăcut viaţa cu fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (31 de ani).

image
Cu Amalia Năstase are două fete, acum în vârstă de 12 şi 15 ani

Mama lui naturală, o fetiţă de 13 ani, din San Antonio, a rămăs însărcinată cu un coleg de şcoală şi a renunţat la micuţ pentru a-şi continua studiile. Dezvăluirea îi aparţine chiar lui Ilie Năstase, în autobiografia scrisă de americanca Debbie Beckerman, în 2006. El şi Alexandra au adoptat şi o fată, Charlotte (28 de ani). A fost căsătorit apoi cu Amalia Teodorescu până în 2010, din mariajul lor rezultând 2 fete: Alessia (15 ani) şi Emma (12 ani).

Brigitte a plecat la «Fermă» cu inima frântă

image

După separare, bruneta şi-a refăcut viaţa alături de asociatul ei, Cornel Oană (34 de ani). Ei s-au despărţit însă înainte ca bruneta să fie implicată în reality-show-ul „Ferma” (Pro TV). Întrebată recent la TV despre această ruptură, Brigitte a refuzat să vorbească despre viaţa ei personală: „Bip! Nu vreau să vorbesc despre aşa ceva! Îmi plac începuturile noi şi acesta e cel mai frumos început”. La „Ferma”, Brigitte a plecat pe 4 ianuarie cu mari emoţii în cea mai izolată zonă din munţii României, mai ales că mama ei e foarte bolnavă. Ea şi alţi 17 concurenţi vor trece la munca de jos şi vor încerca să reziste. În competiţia de la Pro TV mai participă Claudia Pavel, Geanina Ilieş, Otilia „Bilionera”, Cătălin Moroşanu, coregraful Emil Rengle, Jorge, Kamara şi Vali Bărbulescu.

cub anamaria prodan animat gif
image png
cub alina sorescu png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
Simona Halep, Instagram jpg
andreea esca si elvira deatcu pe coperta a list magazine Foto: Alex Gâlmeanu
cub armin nicoară png
Gara de Nord FOTO Imagoromaniae ro 1 jpeg
Putin   GettyImages 460625864 jpg
image
image
image
image
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg
andreea esca si elvira deatcu pe coperta a list magazine Foto: Alex Gâlmeanu