EXCLUSIV! I-am prins în vacanță! Ce bine se distrează Cornel Galeș cu șefa

simeon stalpnicul png
Cornel Galeș și șefa sa au petrecut Paștele în Bulgariafotografii: Click!

Viața merge mai departe pentru Cornel Galeș! Rămas văduv anul trecut, în martie, soțul regretatei Ileana Ciuculete și-a găsit fericirea în brațele șefei sale, cu care se plimbă și se distrează peste mări și țări de câteva luni bune.

Cornel Galeș (56 de ani) a reușit să treacă rapid de la tristețea unui parastas, la bucuria unei vacanțe. În martie, bărbatul dădea lucruri de pomană pentru ”Zânica”, iar trei săptămâni mai târziu își răsfața șefa la un resort de lux din Bulgaria.

Sărbătorile Pascale i-au prins pe Cornel Galeș și șefa sa, cea despre care se spune că i-ar fi iubită, departe de casă, Mai exact, într-un resort de lux din Obzor, Bulgaria.

simeon stalpnicul png
Galeș a făcut plajă în șortfotografii: Click!

Un cititor Click!, care și-a petrecut Paștele în aceeași locație, i-a surprins pe cei doi în timp ce se bucurau de soare, la piscină. Doamna Vivi, șefa lui Cornel Galeș, afișa o formă fizică de invidiat. Blonda purta o ținută lejeră, compusă dintr-un maieuț vaporos și o pereche de blugi extrem de scurți, care îi puneau în valoare picioarele tonifiate. Nu lipseau ochelarii de soare, iar sandalele cu platforme îi alungeau și mai mult picioarele.

simeon stalpnicul png
Cei doi păreau foarte apropiațifotografii: Click!

Cornel și Viviana și-au făcut apariția la piscina hotelului, unde au petrecut aproape două ore. Galeș a profitat de soare și a rămas doar în boxeri, în timp ce blonda s-a întins pe șezlong îmbrăcată. Cei doi erau foarte veseli, iar Viviana râdea cu poftă la glumele lui Galeș.

simeon stalpnicul png
Cei doi au petrecut la un resort de lux din Obzor, Bulgariafotografii: Click!

Nu este prima vacanță pentru cei doi. În ultimele luni, Cornel și Viviana au fost împreună în mai multe destinații. Cornel s-a angajat la o agenţie de turism de prestigiu, iar şefa lui este nimeni alta decât doamna blondă cu care a tot fost văzut.

Mai mult, bărbatul spune că aceste deplasări nu sunt neapărat vacanțe, ci infotripuri. "Info trip nu înseamnă neapărat concediu. Observaţiile ulterioare sunt de mare folos viitorilor turişti", a scris soţul regretatei artiste la descrierea unei fotografii în care apare alături de doamna Vivi în una dintre deplasări. Crăciunul l-a petrecut în India, la 25 de grade, alături de aceeași blondă.

simeon stalpnicul png
Doamna Vivi și-a etalat picioarele tonifiatefotografii: Click!

Fără să mai plece urechea la criticile și la jignirile mai mult sau mai puțin întemeiate, Cornel Galeș a confirmat pe contul său de Facebook că a început o nouă relație și a notat și data de când aceasta a fost oficializată: 8 septembrie, însă nu a specificat numele femeii.

Galeș a spus în repetate rânduri că nu are o relație cu șefa Viviana, însă pozele nu mint. Din iulie, de când a fost surprins prima dată în compania doamnei Viviana, Cornel Galeş a tot încercat să se eschiveze şi n-a recunoscut niciodată că ar avea o relaţie intimă cu şefa agenţiei de turism la care s-a angajat după moartea Ilenei Ciuculete.

Fotoreporterii Click! l-au surprins în ipostaza care îl ­contrazice total. Văduvul Ilenei Ciuculete a sărutat-o pe buze, în octombrie, pe şefa lui, chiar în faţa sediului agenţiei de turism la care lucrează.

simeon stalpnicul png
Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Cornel Galeş sărutându-se cu doamna Vivi Foto: Mihai Ionescu

Nu ştim dacă relaţia dintre Galeş şi doamna Vivi se consumă de pe vremea când trăia Ileana Ciuculete, aşa cum au spus gurile rele, însă faptul că se iubesc nu mai poate fi contrazis.

Ileana Ciuculete a murit la 14 martie

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete l-a cunoscut pe Cornel Galeş în anii ’90. A fost dragoste la prima vedere, aşa că vreme de 25 de ani s-au iubit nebuneşte. La 14 martie însă, Ileana Ciuculete s-a stins pe patul de spital la vârsta de 64 de ani.

simeon stalpnicul png
Ileana Ciuculete a fost una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică populară

Cornel Galeş a anunţat că ”Zânuţa” lui a fost diagnosticată cu hepatita C, ciroză galopantă şi cancer osos. Solista de muzică populară a mai fost căsătorită, iar din primul mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: pe Mugurel şi pe Cristi Sfetcu. Băieţii sunt supăraţi pe Cornel Galeş şi l-au chemat în instanţă, unde vor să fie tranşată lupta pe moştenire.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
zanni
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
BeFunky collage (26) jpg
episcopia tulcii jpg
Becali
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda