EXCLUSIV Iată familia secretă a lui Cornel Galeș! Soția părăsită pentru Ileana Ciuculete spune tot adevărul

ileana ciuculete cornel gales site jpeg
Cornel Galeş a murit la doi ani şi jumătate de la decesul marii lui iubiri, solista Ileana Ciuculete

Cornel Galeş a încetat din viaţă duminică, la doar 56 de ani, în urma unui tragic accident de maşină produs în Spania. Ca un blestem, acesta s-a stins din viaţă la doi ani şi jumătate de la decesul solistei de muzică populară Ileana Ciuculete. Tragedia nu a impresionat-o însă pe prima lui nevastă, Nela Pintoiu, care a suferit enorm când el a părăsit-o pe ea, dar şi pe fiica lor, Claudia, de dragul Ilenei.

Cornel Galeş a avut o poveste de viaţă demnă de o telenovelă. Acesta a vorbit adesea despre fosta soţie, Nela Pintoiu, însă nu cu drag, căci au fost în mari dispute privind neplata pensiei alimentare pentru fiica lor, Claudia. Contactată de reporterii Click!, după decesul bărbatului, femeia ne-a declarat: ”Noi am divorţat de peste 27 ani şi nu am mai păstrat legătura. Nu l-a interesat niciodată soarta fiicei lui. Mai mult, a vorbit foarte urât despre noi. Vă rog să nu mă mai deranjaţi. Mulţumesc”. Reporterii Click! au aflat că Nela Pintoiu are un CV impresionant: a fost expert la Şcoala superioară de Aviaţie, a absolvit Liceul ”Ion Creangă” din Bucureşti şi a studiat Aeronave la Institutul Politehnic.

Nela Pintoiu, fosta nevastă a lui Cornel Galeş, este expertă în aviaţie jpeg
Nela Pintoiu, fosta nevastă a lui Cornel Galeş, este expertă în aviaţie

A lucrat la Academia de aviaţie şi la Aeroportul Otopeni. Nela şi Cornel au avut o căsnicie scurtă, rodul iubirii lor fiind Claudia, azi în vârstă de 31 de ani, de profesie stewardesă la o companie aeriană. Ea a studiat la Universitatea ”Spiru Haret”, apoi la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă, iar Liceul l-a făcut la Colegiul Tehnic de Aeronautică “Henri Coandă”. În iulie 2017 s-a căsătorit cu Alex Kol, cu care are un băieţel de toată frumuseţea. Deşi Claudia este şi frumoasă, şi deşteaptă, Cornel Galeş nu s-a mai implicat în educaţia ei, după ce a divorţat de Nela, dedicându-se doar Ilenei Ciuculete, de care se îndrăgostise fulgerător, în urmă cu 27 de ani.  El a menţionat că nu doreşte să îi ofere Claudiei ajutor financiar pe motiv că mama ei este o femeie bogată, care deţine mai multe apartamente în Bucureşti.

Claudia, fiica lui Cornel, lucrează ca stewardesă jpeg
Claudia, fiica lui Cornel, lucrează ca stewardesă

Într-un interviu de acum zece ani, Ileana a povestit despre debutul relaţiei cu Cornel Galeş:„Pe Cornel l-am văzut într-un taxi. I-am spus direct că aş vrea să mă mărit, dar dacă are o familie frumoasă şi este fericit, poate să rămână acolo. I-am dat timp de gândire o lună. El a stat doar două zile, apoi a venit cu hainele la mine”. Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă pe 14 martie 2017, însă Cornel nu a rămas în relaţii bune nici cu cei doi fii ai ei, Mugurel şi Cristian Sfetcu, cu care s-a certat pentru moştenirea solistei de aproape 500.000 de euro. Cornel a fost acuzat de băieţii lui vitregi că a vândut vila solistei cu puţin timp înainte ca ea să fie răpusă de cancer la ficat, şi că a luat o sumă dublă faţă de cât le-a spus. Mugurel şi Cristian au câştigat procesul, în instanţă. 

Ultima iubită face chetă ca să aducă sicriul în România 

image

Cornel Galeş a murit, duminică, într-un accident de maşină produs în Spania. Viviana, iubita lui, a confirmat decesul şi a plecat într-un suflet acolo. Femeia face chetă pentru a strânge 10.000 de euro, sumă necesară pentru a aduce în România trupul neînsufleţit al bărbatului. Cornel şi-a scris pe crucea de marmură a Ilenei Ciuculete şi numele său, semn că şi-a dorit să fie îngropat altături de ”Zânica” lui, care l-a lăsat singur pe lume. Văduvul a fost văzut adesea la mormântul  artistei din Cimitirul ”Străuleşti 2”, cu braţele pline de flori.

image
Cornel Galeş va fi înmormântat la Cimitirul Străuleşti 2

Iată însă că nici Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete, nu a fost foarte afectat de moartea fulgeratoare a lui Cornel: „Sunt surprins de vestea pe care mi-o daţi! Dar, fiecare, cum îşi aşterne, aşa doarme! Dumnezeu le îndreaptă pe toate. Nu m-ar încânta dispariţia lui, să nu credeţi asta. Dar a căzut mult Cornel Galeş, iar scara pe care a fost ridicat s-a dărâmat. Nu m-a mai interesat viaţa acestei persoane ingrate. Acest personaj a dispărut din anturajul familiei noastre”, a spus el, pentru Kanal D. 

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png