EXCLUSIV Impresarul care vrea să-i ridice statuie lui Salam a dat lovitura! Îşi deschide club de manele în buricul Capitalei

Ultima actualizare:

    Florin Bamboo este proprietarul unui lanţ de cafenele din SpaniaFoto: arhiva personală
Florin Bamboo este proprietarul unui lanţ de cafenele din SpaniaFoto: arhiva personală

Patronii cluburilor de manele vor avea concurenţă serioasă din 2015. Impresarul celor mai în vogă artişti de muzică de petrecere se întoarce în România şi e pe punct de a-şi deschide un club de manele în centrul Bucureştiului. Florin Bamboo, românul stabilit în Spania de 15 ani, revine la mijlocul lunii pe meleaguri dâmboviţene pentru a intra în afaceri.

Florin Bamboo, impresarul care i-a organizat lui Florin Salam mai multe concerte în Spania, unde deţine un lanţ de cafenele, dar şi Anglia, Franţa şi Germania, este în discuţii avansate pentru a deschide un club în Bucureşti. Românul care a plecat de 15 ani de acasă ca să-şi pună pe picioare o adevărată afacere în străinătate intenţionează să se pună serios pe treabă şi în ţară. Nu se întoarce ca să-i ridice statuie lui Florin Salam aşa cum a spus în urmă cu un an, ci ca să le facă concurenţă proprietarilor unde se ascultă manele.

"Am organizat concertele mai multor artişti de la noi în Spania, Italia, Anglia şi Germania, dar a venit momentul să mă ocup şi în România de promovarea lor. Am un proiect nou şi vreau să deschid un club de manele pe Calea Dorobanţi, unde să se asculte muzică live şi să urce pe scenă în concerte nume grele din industria manenelor. Din câte ştiu în zonă nu este niciun astfel de local. Sunt deja în discuţii, iar la mijlocul lunii ianuarie revin în România pentru a intra serios în afaceri. De Revelion, într-un club din Barcelona, l-am avut invitat pe Adrian Minune, iar luna trecută în Spania a cântat Nicolae Guţă", ne-a povestit Florin Bamboo, încântat că a intrat în anul nou cu un plan măreţ prin care să-şi rotunjească veniturile.

Clubul se va numi Bamboo Manele. Deşi în Capitală sunt aproximativ 20 de astfel de localuri unde se ascultă muzică lăutărească, românul nu este speriat deloc de concurenţă.

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia

Unul dintre clienţii fideli ai cluburilor de manele este Leo de la Strehaia. Afaceristul pare sceptic în privinţa afacerii lui Florin Bamboo în România. "E greu să deschizi un club mai mare decât este la ora asta cel din complexul studenţesc Regie, dar e treaba lui până la urmă în ce investeşte banii. Eu merg de ceva timp la Bio Bio Manele şi nu am de ce să mă plâng. Aici nu se ivesc scandaluri din senin ca în alte părţi. Eu oricum merg am bodyguard după mine şi atmosfera e ca în cluburile din străinătate. Florin e băiat deştept şi are relaţii. Este şi normal să fie încrezător ca va reuşi. Se bazează el pe ceva. Eu îi doresc să rupă gura târgului", ne-a mărturisit Leo de la Strehaia.      

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net